Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) elif hoşgeldin kuzum..
kilo vermek zorundayım dedinmi gitmez onlar..her gün aynanın karşısına geç,oh be bıldırcın gibiyim, şu güzelliğe bak,allah beni yaratırken sadece benim için çalışmış...bir benzerim daha yok,(şööyle başını yukarı kaldır..hani o, yüksekten bakan eda var ya hah işte böyle..)küçük dağları ben yarattım, büyük dağlar babamdan miras, allahıma şükürler olsun kusursuz bir vücudum var,beden ölçülerim telefon numarası gibi 88-68-88 de(artık 90- 60- 90 aut)işte bukadar..eğer yürüyüş yapıyorsan..aktardan beyaz veya yeşil kil al..üzerine sıcak su dök..o hemen çamur olur...bu çamuru süzgeçten geçir. yürüyüşe çıkmadan önce vücudunun her yerine sür..vücudunu kestiğin poşet veya streç filmle sar giyin yürüşüyüşü,koşuyu bununla yap..bu çamur zayıflarken sarkmaları önler..sana bir şey itiraf edeyim..ben yıllarca göbeği olan kadınları kıskanarak yaşadım..kendime bile belli etmedim ama..düpedüz kıskandım..kendimede çengel gibisin..iki tahta çakmışlar arasından bakmışlar dedim..şimdiki kilolarımıda zayıflığıma boşverdikten sonra kavuştum,küçük dağları ben yarattım büyük dağlar babamdan miras,fındık kurdu gibiyim allama şükür.. saygılı sevgiler. |