Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2007, 11:21 AM   #15 (permalink)
elif2
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elif2 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :)

hosbulduk hayalayaz ay senin dedigin gibi aynanin karsisina gecer ay ne kadar guzelim dersem ben 100 kilo olurum
zaten oyle bisey bekliyorum,biri bana ay senin kilon normal desinde yemeye devam edeyim diye,yalniz bi tek annemden duyuyorum kilon normal senin ,bak cocugun var heralde mankenlik yarismasina katilmayacaksin,ye ye kuvvetin olsun,bak bu cocuk bakim ister kuvvetli olman laziiiim annem cok alem kadin ya
o oyle konustukca ben egilip gobegime bakiyorum kilom normalmis ya normal bi yer ariyorum ama nafile bulamiyorum
kil camurunu deneyecegim cok sagol,gerci sarkmasin diye selulit kremide kullaniyorum ama bu belki daha faydali olacak..spor yaparken termo short giyiyorum,inanirmisin sular gidiyor ustumden gerci sagliklimi bilmiyorum ama dusun dusun
icimde saglikli yasayan bir elif var ama onu disa vurmam icin desteklemem lazim
telkinlerdede degisiklik yaptim,bastan hep kilo telkiniyle sucluluk dinledim,simdi onlari birakti,kendine guven ve erteleme telkinlerini dinliyorum malum sporu ertelememem lazim
destekleriniz geldikce ben daha umutluyum,iyiki bu siteyi kesfetmisim,iyiki bu sitede sizin gibi guzel insanlar var