Son bir haftadır sağlığın ne kadar önemli olduğunu çok yakından gözlemledim..
Erkeklerin korkulu rüyası prostat.. Babam geçtiğimiz hafta bir süredir sıkıntısını yaşadığı bu hastalıktan ameliyat oldu. bugün de nihayet evimize kavuştuk yani.. Hastane ortamları sağlıklı insanı bile hasta ediyor..
Yine de hastanelerin hakkını yememek lazım.. Eskiye göre daha modernler..Sağlık personeli olsun, temizlik ve yemek görevlileri olsun hepsi de çok güleryüzlülerdi..Bu hasta üzerinde çok olumlu bir etki yaratıyor..babamın aynı yerde yıllaaar önce olduğu bir ameliyatı hatırladım da, birşeyler güzel yönde değişmiş..
Neyse,şimdi babam da sağlığına kavuştu önemli olan da bu.. artık daha tedbirli davranacağına eminim..
En kötüsü de ameliyat sonrası etek giymek zorunda kalması oldu..Yattığı üroloji servisinde tüm erkek hastalar böyleydi.. başta biraz yadırgasa da, bize komik gelse de alıştı bu duruma...Yarı şaka, yarı duygusal yaşandı geçti günler..
Bir de insanın yaşlandıkça çocuklaştığının en bariz kanıtıydı babam..ona bol bol sarıldım,öptüm,elimle yemek yedirdim..çok farklı hislerdi.. O'na hizmet etme şansını verdiği için Allah'a şükrettim..
Aman beyler,siz siz olun sağlığınıza çok dikkat edin,günün birinde etek giymek zorunda kalmayın..
Herkese öncelikle sağlıklı, ve huzur dolu nice seneler diliyorum.. |