Ynt: Burcu'nun Günlüğü burcu
istanbulda oturduğuna eminmisin...bak şimdi biz umutcanın dedesini 27 yıl sonra nasıl bulduk onu anlatayım..önce nufus müdürlüğüne gittik..müdüre durumu anlattık...dedenin vukuatlı nufus örneğini aldık nerede yaşadığı,kaç kere evlendiği vs. yazıyor orda..sonra ben ( kızımın türkçesi o kadar iyi değil) yaşadığı yerin kaymakamlığını aradım muhtarın telefonunu aldım orada yaşadığını teyit ettirdim..adamcağız onca sene sonra kızını karşısında görüp kalpten mevta olmasın diye muhtarı haberci olarak görevlendirdim..muhtar adamın telefonunu vermekye çekinince kendi telefonumu verdim beni arasın diye..hemen aradılar tabii..ertesi gün araba kiralayıp kızımı babasına uçurdum..dedenin halini hatırladıkça hala ağlarım..( bu arada kızımın babasından dede diye bahsettiğimi görenler eski kocam sanıp dumura uğramasınlar..kızım benim manevi evladım...kendisi aslında kuzenim olur benim oğlumdan 5 ay küçüktür..teyzem genç yaşta vefat edince onun bebesine bakmak bana nasip oldu..) burcu babanı bu şekilde kolayca bulursun..seni tüm gücümle ve sevgimle destekliyorum. |