1985 yılının eylül ayının 11. gününde Aydın/Söke'de açtım dünyaya gözlerimi. Annem de 1963 Söke doğumlu babam 1957 trabzon doğumlu. Benden 4 yaş küçük şu sıralar hukukçu olmaya hazırlanan cimcime bir kız kardeşim var. onlar benim bir tanecik ailem Allah beni onlara onları da bana bağışlasın(amin)
ilk ve orta öğretimim boyunca 9. sınıf haricinde hiç bir zorluk yaşamadım. 9. sınıfta beni hayatımda ilk kez okuldan soğutan fizik, kimya ve matematik muhteşem üçlüsü oldu. ingilizce beni kurtardı ve 9. sınıfı 3 zayıfla geçtim. eee zaten ortaokuldan beri idealim olan ingilizce öğretmenliğine ilk adım olarak 10. sınıfta yab. dil. bölümünü seçtim ve bir daha problem yaşamadım eğitimimle ilgili çok şükür.
öss ye girdiğim ilk yıl uludağ üni. ing öğr bölümüne yerleştim 2003 yılı eylül ayında. 4 yıllık eğitimimin en eğlenceli yılı 1. sınıftı. o kadar çok insan tanıdım ve o kadar çoğunu eledim ki benim için mükemmel bir tecrübeydi. insanları tanıyordum ve bunu kendi başıma tamamen özgür irademle yapıyordum. yanlışlarım da oldu tabi yanlış insanlara güvendim bazen ama neyse ki çok ağır bedeller ödemedim.
idealime ulaşmanın son adımı olan o yerde bir diğer idealim olan hayatımın aşkını ruh ikizimi bulmak bana nasip olmadı. o sandığım bir kaç kişi de hiç o değilmiş gibi çıkıp gittiler hayatımdan ve neticede yine bana hüsran bana yine hasret var yine bana esmer günler düştü...
ama sadece aşk konusunda diğer konularda nankörlük etmiyim herşey istediğim gibi gidiyor. demek ki insan herşeye birden sahip olamıyor sabretmeyi bilmek lazım. ama ben inancımı hala kaybetmedim bir gün bir yerlerden çıkıp gelecek ve ben onu gördüğüm an işte o diycem ve o da bana...
türk filmi gibi konuştum ama gerçekten böyle hissediyorum. ve onu nerde veya nasıl olacağını bilmesem de bulacağım zamanın yakın olduğunu hisseediyorum.
eğitimime dönersek, 30 haziran günü kepleri havaya fırlatmak suretiyle ingilizce öğretmeni oldum
ve tabi kpss... benim son sınıfımı hayal ettiğimden çok daha farklı yaşamama sebep olan o mükemmel sınav... zehir oldu son senem bana nasıl geçti hiç anlamadım öss günlerimi tekrar yaşadım adeta. ve devlet büyüklerimize özellikle KPSS(Kamu Personelini Sıkıp suyunu çıkarma Sınawı)' yi getirenlere her daim saygılarımı sundum yüreğimden gelen sözcüklerle. şimdi geçici ev kızlığı görevii sürdürmekte ve kpss sonucumu beklemekteyim. ayrıca lisans eğitimimin üstüne bir basamak daha çıkıp yüksek lisans yapma niyetindeyim. bakalım zaman göstericek neler olacağını...