Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2007, 04:26 AM   #83 (permalink)
YAZGÜLÜ_81
Yüzbaşı

Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

[youtube=425,350]m6QDLi7lmBw&mode=related&search=[/youtube]
yine eskilere gittim gecenin verdiği duygusallık sanırım ilk aşkım sonra arkadaşım ,eşim herşeyimle ilk dansettiğimiz şarkıydı o yıllarda bu şarkıyı niran ünsan yorumlamıştı onca yaşanan güzel anıların ardından dağlar kadar güvendiğim herşeyim dediğim insan beni sırtımdan vurdu, çok severken gözümden bile sakınırken ve bitti el oldu bana, olmadı olmadı işte unutmak zorundaydım seni unuttum diyorum kendimimi kandırıyorum bilmiyorum ama unuttum işte her an yanımda sana çok benzeyen senden bir parça olan kızımız varken seni unutmayı başarıyorum galiba karşına çıkıp sana tüm yaşattıklarına rağmen seni affettiğimi söylemeyi çok isterdim ama biliyorum ki olamaz böyle birşey bazı şeyler anlayana anlatılır off yine gittim eskilere hayat devam ediyor işte öyle ya da böyle sevgiyi haketmeyene vermemeye söz verdim artık
seven insanın kalbinde kırk mum yanarmış sevdiğinden ayrılınca hergün o mumlardan bir tanesi sönermiş ama biri var ki hiç sönmez ömür boyu kalblerde yanarmış biliyorum ki ne kadar unutsam da o tek mum ömür boyu yanıcak yaşananlar kolay unutulmuyor off