Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2007, 08:27 PM   #13 (permalink)
ozel
Üsteğmen

ozel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1
40 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ozel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU

Bugun 18 temmuz 2007, sende iyiki burdasin Burcucum
Son iki aydir ablamin tasinma isleri ile iyice bunaldim, burada benden baska kimsesi yok yardim alacagi ve bende cok ozverili bir insandim onceleri, tabi simdide ayni cilgin ozverileri bekliyor benden ama ben o ben deyilim artik, hayir demesini ogrenmisim ve bu ablami son derece kafasini karistiriyor, bana eskisi gibi baskin davranmaya calisiyor dogal olarak ama karsisinda normal, kendi hak ve cikarlarini korumasini ogrenmis bir kisi buluyor ve bocaliyor. Bu durum eskisinden az olsada, aramizda gerginlige bazende tartismaya yol aciyor. Son gidisimde de elimden gelenin en iyisini yapmaya calistim, 5 buyuk koli paketledim, tum hafta sonumu esya ayirmakla gecirdim , eve donme zamanim geldi bende ufak tefek isler yaparak son on dakikami doldururken alt kati (komple) supurmemi rica etti bende biraz durakladim cunku hayir artik yorgunum demeyi dusundum ama olur baslayayim siz devam edersiniz dedim yinede birazcik bozuldu bende uzuldum. Onceleri ofkelenir ve ofkemi icime atar birsey olmamis gibi davranmaya calisirdim veya ortami terk ederdim ama simdi sadece birazcik uzuldum ve uzulmeme sevindim bu demek oluyorki ofkemi alinganligimi ve daha bir cok negatif duygumun buyuk bir bolumunu halletmisim ama ben tamamen yok olsunlar istiyorum, yillarca ve yillarca beni oyle yordularki veya ben izin verdim, artik huzur istiyorum ve bu huzuru tattikca sabirsizim. Ablam bizleri cok sever yapi olarak korumaci kollayici bir insan bazen kacirip baskici olabiliyor ama seviyorum onu. Kucucukken ben hep hastalanirdim ve o beni defalarca ilkokuldan eve sirtinda tasirdi, daha dogrusu beni sururdu benden bir yas buyuktu ama ablaydi iste 44. Onun benden cok ruhsal sorunlari var ve ben bunu bildigim icin once kendimi duzeltip sonra ona yardimci olmaya karar verdim, su siralar zorlaniyorum ama inaniyorum hersey daha daha guzel olacak cunku ablam yavas yavas kendi sorunlarini benimle paylasir oldu, oda sasiriyor bu ise ve sen ne kadar cok deyistin deyip duruyor, kendine yuzde yuz guvenebilecegi bir arkadas bulmanin sevincini yasiyor, bu benim icin inanilmaz guzel bir durum tabiki super ama eve donuste ablamin gerginligi ile esimin kalbini kirdim, bugun kendimi affettirmeye calisacagim, cok iyi ve sakin bir insan ve ben bazen tepesine cikiyorum, ne yapayim hizli bir deyisim icindeyim ve zaman zaman kontrolumu kaybediyorum ve nazim ona geciyor.
Bu arada, evimizin cok guzel bir bahcesi var, bir suru cicek, domates, salatalik,biber ektim ama ciceklerimin dibini sincaplar hep kaziyor, yiyecek birseyler ariyorlar ve ciceklerime zarar veriyorlar, cok kiziyorum ama ne yapayim onlarinda bahcesi ve birlikte yasiyoruz, simdi gidip rutin kontrollerimi yapacagim bakalim hangi tomurcugu kemirmisler, hangisinin dibini oymuslar, hey allahim ya hem sevimliler, hem basima tatli belalar. Birde cipmank denen sincabin kucugu findik faresi kadar ama sincap kuyruklu bir hayvan var ona bayiliyorum. Artik gideyim ben, arama kurtarma zamani
Sevgi ve Isikla kalin