Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU Cok mesgulum bu aralar Elifcim ablama tasinmasinda yardim ediyorum , bende sizlerle sohbeti ozlemisim. EFT yi kitaptan okuyarak ogrendim ve hemen uygulamaya basladim ve sasirtici sonuclar elde ettim. Oncelikle tabiki seninde bildigin gibi faydasinin olacagina guvenerek ise baslamak gerekiyor sonrada inaniyorsun zaten. Oncelikle seni en cok rahatsiz eden sorununu bul Elifcim ama gorunurdeki sorunun altinda bir kac baska sorun olabiliyor ornegin benim sucluluk duygusu ve cinsellik sorunum vardi ve EFT ile birturlu halledememistim derinine inince (metodlari kitapta oldukca genis bahsediyor) esas sorunun babamdan korkmam oldugu ortaya cikti ki, kirk kusur yasimdayim ve hala bu duygu hayatimi etkiliyormus cok sasirdim ve buna EFT yaptim ve bir deyil birkac sorun birlikte cozuldu. Kendini incele Elifcim ve kendine bile bahsetmek istemedigin butun sorunlarinda durust ol ve altta yatan sorunlari bulmaya calis, boylece EFT den sonuc alabilirsin. Ben babamdan korktugumu deyil yillarca ona ofke duydugumu biliyordum ama korkuyormusum. Bende bir kitap var Tum Hastaliklarin Zihinsel Nedenleri diye yazari LOUISE L.HAY , AKASA yayinlarinin, bu kitaptan son derece faydalaniyorum sanirim seninde isine yarar bir bak istersen, yillardir bana iskence yapan kabizlik sorunumu bu kitaptaki olasi nedenleri kendimde varmis gibi kabul ederek bu duygulara EFT yaptim ve son alti aydir hersey acayip normale dondu, demekki kabizliga neden olan gecmise saplamip kalma durumu bende varmis ve ben farkinda deyilmisim. Bunun gibi duygusal sorunlarinda nereden kaynaklandigini kitaptaki yontemlerle arastirip bulmak gerekiyor. EFT kitabinin adi da Duygusal Ozgurluk teknikleri ile Gizli Potansiyelinize Dokunun Yazarlari PHILLIP ve JANE MOUNTROSE . Insallah sanada faydasi olur Elifcim.
Sevgi ve Isikla kal
__________________ Yolcu |