Alıntı:
ferya Nickli Üyeden Alıntı
Off Elifcim ya beni once aglattin simdide gulumsettin, bende ilk askimi ilk esimi hatirladim, ne cok sevmistim bilsen ne cok ama aldatti beni ve bitti yitti gitti iste hersey yalan oldu, amaaan neyseki bizim cocugumuz olmadi benim cocugumun olmayisina yillarca hem sevindim hem uzuldum. Sana benden kucuk bir tavsiye git ve gercek bir seven bul ve evlen ben oyle yaptim daha dogrusu diledim ve oldu, yaralarimi sardim iyilestiler bile. Affettim en onemlisi bu affet gitsin yoksa gitmiyor
Sevgi ve Isikla kal |
Feryacım ben akşam hüzünlere boğuldum, ağlamaktan gözüme uyku girmedi sabahı ettim neydi o yoğun duygusallık bilmiyorum seninle ortak bir yanımız varmış demek ki ben de eşimi gerçekten çok sevdim fakat layık değilmiş ki aldatıldım, kızımın olmasına hep bir şanssızlık ve yaşımın verdiği bir cahillik olarak baktım ama o bana bir arkadaş, hayat kaynağım oldu,çocuk dünyaya getirmek çok büyük sorumlulukmuş şimdiki aklım olsa binkez düşünürdüm ama onu en güzel şekilde yetiştirmeye çalışıyorum ve iyiki de doğmuş diyorum.Eski eşimi gerçekten affettim bitirdim fakat işte arasıra insanın yaşadıkları gözünün önüne geliyor yine de artık geleceğe bakıyorum kızımın olması benim ikinci evliliğe bakış açımı biraz değiştirse de yine de yalnızlık Allaha mahsus ben de kalbime, gönlüme göre gerçek bir seven ve hayat arkadaşı diliyorum Allahtan umarım olur ve en önemlisi hayırlı olur
sevgilerimle