Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2008, 10:49 AM   #99 (permalink)
peyker
Guest

merhaba,

2008'in son günü... 2009 sağlık, huzur ve bereket getirsin herkese...

3 gün oldu siteye üye olduğum ve her sayfayı, her satırı tek tek okumaya çalışıyorum, öğrenmeye çalışıyorum, mantığını kavramaya ve böylece mümkün olduğunca az soru sormaya çabalıyorum... daha okunacak ve dolayısıyla öğrenilecek çok şey var ama artık başlamak istediğim için sormak ve netleştirmek zorundayım:

1. "kilo verme (ada)" ve "kilo verme güven" arasındaki fark nedir? kilo verme ada'yı indirmiştim ama dün "kilo verme güven" çıktı karşıma.. hangisini tercih etmeliyim (ego+suçluluk/15 gün'den sonra dinlenmek üzere tabii ki...)

2. bu bölümde bir arkadaş indirdiği mp3'ün
Alıntı:
1.19sn. kadar sürdüğünü ve az olup olmadığını
sormuş.. cevap olarak da kendisine
Alıntı:
yoğunluktan bazen eksik inebildiği ve tekrar denemesi
söylenmiş.. biraz bu konularda takıntılı biri olarak; indirdiğim mp3'ün orjinal uzunlukta mı, yoksa, eksik mi olduğunu nasıl anlarım? sitede bilgi olarak mesela "kilo verme/ney: 3.50sn" şeklinde netlik kazandırılabilir mi?

3. "her script'in yaklaşık 80 saat dinlenmesi gerektiği" belirtilmiş (ki 80/8 saat= 10 gün hesabı yapılmış) ... günlük olarak bir script "kaç kere" dinlenmeli? mesela kilo verme ada'nın 4 farklı müzik versiyonunu peş peşe eklediğimde, kaç defa dönmeli mp3'ümde...
bunu bilmek istememdeki sebep, "birçok scripti aynı anda dinleme formatına geçildiğinde, benim için önemli olan telkini az dinleme riskini kaldırmaktır"... bunu formüle edebilirsem, her dönem için ayrı cd'ler hazırlayıp, dinleme işini daha düzenli yapmak istiyorum..

4. sizi "tesadüfen" buldum... para vererek aldığım bazı motivasyon ve subliminal cd'lerini dinledikten sonra "dahası"nı öğrenmek için araştırma yaparken... ilginçtir ki; o prayla aldığım cd'lerde
Alıntı:
asla kopyalanmaması gerektiği, aksi taktirde, etkinin kaybolacağı
söyleniyordu... bu konuda bilgisizim, belki gerçekten "çok özel" tekniklerle yapılmış çalışmalardır ve kopyalamaya karşı böyle bir koruma geliştirilmiştir... fakat sizinle tanışınca, "bu 'etki kayıplarının' burada da olması gerekmez mi?" diye sormadan edemedim... çünkü pc'den indiriyorum, telefonuma, mp3'üme yüklüyorum, ayrıca arabamda da dinlemek ve yurtdışındaki arkadaşıma göndermek için cd formatına getiriyorum... bir kayıp olmaması veya diğerinde olması ilginç, değil mi?

emeği geçenlere çok özel teşekkürlerimle...