Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2008, 11:33 AM   #100 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Lightbulb

merhabalar peyker..
yanımıza hoşgeldin..

eksiğim varsa atakan bey başta olmak üzere diğer arkadaşlarım tamamlayacaktır..

teknik konulara çok vakıf değilim ancak burada sunduğumuz ücretsiz çalışmalar herkese açık olması bakımından korunmaya alınmıyor...

ücretli olarak aldığınız çalışmalar ise kopyalamaya karşı korunmalı olabilir..

bizden aldığınız ücretli çalışmalar ise kişinin ismine özel hazırlandığı için başkasına versenizde işine yaramayacaktır..

telkinlerin süresinin ilk elden yayınlanması önerinizi dikkate alarak yeni yılda bu konu ile ilgili çalışma yaparak linklerin altına sürelerini ekleyeceğim..

telkinleri dinlerken tekrar etmesi önemlidir.. bunun için ortalama günlük 8 saat kadar öneride bulunuyoruz.. ego suçluluk kendine güven en önemli 3 telkinimizdir.. tüm sorunlarımızın kaynağında bu üç telkinin vermek istediği olumlu mesajın eksikliği yatar..

olumlu süreç kişinin bireysel hedefine göre değişeceğinden süreye takılmak yerine düzenli dinlemeyi seçtiğinizde daha başarılı sonuç alacaksınız..

örnek vermek gerekirse..
sizinle benim hedefim 10 üzerinden 5 e çıkmak olsun ayşenin hedefide 7 ye çıkmak olsun..

benim şu anki durumum - 3
sizin +2
ayşenin - 5

siz günde 4 saaat dinleyip 3 ay sonra hedefim gerçekleşti diye sevinirken ben günde 9 saat dinleyip evet olumlu etkiler yaşıyorum ama hedefim hala gerçekleşmedi diyebilirim... ayşe günde 3 saat dinleyip bunlar pek te işe yaramıyor diyebilir..

tekararlamayı sağlamak için düzenli dinlemek önemlidir..

kilo verme ada ve güven..telkin içeriği olarak farklıdır..
her iksininde kendi bölümünde içeriklerine yer verdik.. bunları okuyabilir beğendiğinizi dinleyebilir ya da her ikisinide dinleyebilirsiniz..

aynı telkine ait farklı versiyonlarda süre değişkenlik gösterebilir.. bazen şarkının bitimine bir iki dakika kalabiliyor dinlerken uyum bozlumaması için bitiş bekleniyor..

kilo verme ada :
ney : 11:29
sanat : 13:00
klasik : 12:32
newa.: 12:48

kilo verme güven :
ney : 10:27
doğa : 10:10
klasik : 10:22
newa.: 10:05

süreler winamp daki çalışları dikkate alınarak verilmiştir..

sevgiler..