Ynt: erkekler nerede? kendini özgürce ifade etmek biz bayanlara verilen en mükemmel hediye...canımız istediği zaman özgürce hüngür fışkırık ağlarız, bağırırız, arap karısı gibi sabahtan akşamlara kadar söylenir sokranırız...asla ayıp olmaz..bu özgürlük bizi esnekleştirdiği için hayatın bize sundukları karşısında daha esnek davranır,asla kırılmayız,esnek olanın eğilip bükülme gibi muhteşem bir özelliği vardır..bu özgürlük bizim çeşitli alternatifler yaratarak hayatımızı kolaylaştırmamıza yarar..vs.
birde erkeklerimizi nasıl yetiştirdiğimize bakalım...
ağlayamazlar...erkekler ağlamaz
gülemezler....erkeklr gülmez.
erkekler verdikleri sözden dönemezler..delikanlılığa sığmaz...
erkekler dertleştikleri vakit..zayıf yaratıklar olurlar...olmaz racona ters..
erkekler şunu yapmaz bunu yapmaz...arkadaşlar, ben bu siteye geldiğimde burada erkek arkadaşlarda vardı..ve sanıyorum siteyi terk ettiler..çünkü erkekler kadınların çok olduğu bir ortamda konuşmazlar..ağlamazlar..dertleşmezler..racona ters... erkekler çelik gibi serttir..eğilip bükülmez...sert oldukları için o kadar çabuk kırılıyorlarki, artık yaşlanmaya fırsat bulamadan ölüyorlar.maalesef erkeklerimizi biz kadınlar anneler yetiştiriyoruz..bablarımız ve eşlerimiz için yapabileceğimiz hiç bir şey olmasa bile oğullarımız için yapacak çok şeyimiz olduğunu biliyorum..çünkü benimde bir oğlum var..hepimize, tüm kadınlara, annelere, ve anne adayı kızlarımıza saygılı sevgiler.. |