Alıntı:
venüs Nickli Üyeden Alıntı
Sayın Bayülgen'in tutumu hiç hoş değil bence... Uzatmışta uzatmış...Siyaset içerikli bir programı başka şekilde nasıl doldurabilirdi ki... Başka bir siyasetçiye; (örn; Tayyip siyasette eski, Deniz siyasette eski,) diyebilir mi acaba karşılarında o şahıslar olsa... Desin de görelim
Daha önce konuyla ilgili söylentiler duymuştum.. izleme fırsatı bulamamıştım.. önyargılı davranıp Özlem Türköne saçmalamış diye düşünüyordum ama... Yanılmışım... Olayı birebir görmeden yorum yapmamalı fikrini birkez daha benimsemiş oldum.... |
Bende size katiliyorum.Zaten açık açık görüntüde gözüküyor.Asıl zor durumda kalan hata yapmasina ragmen hatayi sürdüren ve iyice batan Okan Bayülgen...
Birde soyadı uzun olduğu için Meksikalı'mısınız siz deyince "Meksikalı değilim ancak Amerikalı da değilim" diye hemen cevabi yapiştirması çok iyi olmuş..
Bu cevap üzerine Okan Bayülgen iyice dağılmış...
Konunun sitemizle ilgisine gelince..
Burada Ego'nun dengesiz olduğunda ne gibi sonuçlara yol açabileceğini görüyoruz..Elbette kendine güven güzeldir ancak aşırı özgüven insanı bu ve benzeri durumlarda birakiyor..
Eminim ki Okan Bayülgen bu programi tekrar izlediğinde kendisine çok kızmıştır.Belki yaşamında bir dönüm noktası olmuştur...