Hayal ablacım ben de onunla yüzyüze görüşmekten çekiniyorum zaten, birincisi yanlış anlaşılabilirim durduk yerde tekrar barışmak istiyor muşum gibi maalesef keşke mümkün olabilseydi ama böyle bir umut yok biz hiç anlaşamayan,sürekli
tartışan ,dünya görüşleri çok farklı olan iki insanız aynı çatı altında yaşamaya başlayınca o benim tüm hayat haklarımı elimden almaya, özgürlüğümü madden manen kısıtlamaya çalışan ve kendisi aklına geleni yapan biri böyle bir cehennem hayatını tekrar göze alamam kızım için de olsa, bunları niye yazıyorum sürekli düşünüyorum çünkü evladım ve kendim için ne yaparsam daha iyi olur diye ,ikincisi ben ona böyle bir şeyi söylediğimde suçlama politakısına girecek ve sen ayrıldın konularına tekrar başlıycak her ne kadar hatalarının bilincinde olsa da böyle biri maalesef ve dediğin gibi ha tamam nasıl olsa herşeyi unuttu gitti diye daha bir rahat ve geniş davranmaya başlıyacak haklısın evladına yapılanı insan kaldıramıyor bazen alamadığı günlerde kızımın baba diye ağlaması benim içime zaten yara oluyor o yüzden dediğin gibi ben geçmişin o ağır yükünden kurtuldum unuttum sildim gitti ve sindirmeye çalışıyorum bunu ve ben bileyim bunu o bilmese de olur.