Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2008, 01:19 PM   #10 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile mutlu yıllar..

merhabalar bu büyük ailemizin tüm güzel dostları..

hepimiz için içsel yolculuğumuzda farkında olsakta olmasakta tekamülümüzü tamamlamak için pek çok değerli gelişmeleri yaşadığımız güzel bir yılı sevgiyle geride bırakıyoruz..

kızgınlıklarımızla .. kırgınlıklarımızla.. kayıplarımızla..
sevinçlerimizle.. başarılarımızla.. mutluluklarımızla bizler bir bütünüz..

yeni yılda tüm güzelliklerde bereketiniz bol olsun..
paranız bol olsun.. sevdiklerinize bol bol hediyeler alın..
sağlığınız bol olsun.. zinde bir hayatı dostlarınızla sevinçle yaşayın..
huzurunuz bol olsun.. tüm yaşamı dinginliğinizle onurlandırın..
mutluluğunuz bol olsun.. neşeniz tüm evereni doldursun...

sahip olduğumuz tüm güzel şeyler geride bıraktığımız yılların armağanları.. gelecek olan yıllarımız tüm güzellikleri kolaylıkla yaşamımıza doldursun..

biz bir kalemiz.. düşüncelerimiz kalemin mürekkebi.. hayat defterimiz.. günler yapraklarımız.. defterimiz çok kalın ben kendi adıma 31. ortaya başladım.. (yaşım ortaya çıktı ama neyse ) cümlelerimi elimden geldiğince özenle seçiyorum.. bana armağanedilen bu yaşamı en iyi şekilde yaşamaya çalışıyorum..

sizlerden çok güzel alıntılar yaptım satırlarıma.. bana kattığınız tüm güzellikler için çok teşekkür ederim..

yeni yılda yeni defterinize ;
sevinçle .. huzurla başlamanızı dilerim..

sevgiler..