Konu: csk günlük
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2007, 10:05 AM   #113 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: csk günlük

Bu sabah ise gerçek bir imgeleme yaşadım. Sahip olmak istediğim evin mutfağındaydım. Mutfak açık bir mutfak şeklindeydi ve ben “acaba bu, salonla mutfağı birbirinden ayıran alçak duvarı ailecek kahvaltımızı edeceğimiz, eşim yemek yaparken oğlumla benim onu izleyeceğim ve bu arada sohbet edeceğimiz bir bölüme çevirsem mi diye düşünüyordum. Bir tuğla genişliğinde ve 1 metre yükseklikteki bu duvarın salona bakan kısmına açılır kapanır bir kapak monte ettiğimi, bu kapak açıldığında masa olarak kullanılacağını, oraya 2-3 adet yüksek bar sandalyesi alabileceğimi düşünüyordum. Hayal görüyordum ve hayalimdeki ben de evin mutfağında durmuş ne yapabileceğini hayal ediyordu ama her şey çok gerçekti.

Kişisel gelişimimdeki hedeflerle ilgili bazı şeyleri kendime çekmeye başladığımı fark ediyorum. Daha önce adını duymadığım ama ihtiyacıma yönelik internet siteleri keşfediyorum. Bazen okuduğum yazıdaki bir cümle bile bana yetiyor ve ihtiyacım olan noktada bana geliyor.