Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2007, 10:18 AM   #12 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: erkekler nerede?

biz erkekler gerçekten genel anlamda paylaşamıyoruz ( istisnalar hariç ) , paylaşabilmemiz için önce duvarlarımızın yıkılması gerekiyor. bu duvarlar nerede ne zaman yıkılabiliyor.. mesela bol bol görüldüğü üzere bir iki kadeh içip kafayı bulduktan sonra yıkılabiliyor. o zaman üstelik de bi dolu erkeğin arasında ağlayabiliyor, sarılıp sarılıp öpebiliyoruz insanları dusun

mesela 3-5 bayan arasında tek erkek olmak istemez hiçbirimiz.. olursa farklı gözle bakar diğer erkekler ona karşı.
ya da herhangi bir cemiyet ortamında bayanlar hadi lavaboya gidelim diye birlikte topluca lavaboya gidebilirler ama örnek olarak bir erek bir başka erkeğe gel lavaboya gidelim diyemez. denmez. bizler ancak çıkıp bi sigara içelim diyebiliriz...
yin esitede başka bir konu açılmış. erkek adam küpe takar mı diye.. gerçekten erkekler üzerinde o kaar çok baskı var ki

bu bölümü özellikle bizler açılalım hatta aramızda ön ayak olacak kişiler varsa açılsın belki zamanla bizler de kendimizi ifade edebiliriz diye açtım. ben de şimdiye kadar bu forumda kendi özelimi açık açık paylaşamadım. özelden bazı mesajlar atabildim ama açık alanlarda hiçbirşey yazamadım.