Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2008, 02:29 PM   #12 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Neleri yaşadığımıza değil,neleri yaşamak istediklerimize baktığımız,

Her gün yeni umutla,sevinçle,sanki o gün de yeni bir yılmış gibi uyandığımız,

Başarılanların yazıldığı defterlerimiz artık oraya buraya sığmayacak hale gelince yeni bir kitaplık yaptırdığımız,

İçimizdeki gerçek huzurun farkına vardığımız ve hayatımıza kattığımız çok güzel bir yıl olsun hepimiz için.

2008 de arkamda bıraktıklarım,bazen hüzün duyarak bazen keyif alarak yaşadıklarım hayatıma hep renk kattı.

2009 a sizlerle beraber,umutla,aşkla,coşkuyla ve ilk kez bu kadar haz duyarak girdiğim için çok şanslı hissediyorum kendimi.

Yarın yeni bir yılda,yepyeni taze umutlarla,elimizde kahvelerimizle görüşmek üzere

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla