Venuscum, yazacaklarim biraz canini acitabilir ama hepimiz insan olarak yaradilis hakkimiz olan sevgi ve saygiyi hak eden varliklariz bunu sana hatirlatmak benim gorevim diye dusunuyorum. Yasadigin hayat ne evlilige, ne arkadasliga, ne dostluga yani birak birbirini seven insanin arasindaki herhangi bir iliskiye benzemedigi gibi normal iki insan arasinda ki normal bir iliskiye dahi benzemiyor. Sadece bir hapisanede cile doldurmaya benziyor. Ilk kocami bosamamin nedenlerinin hepsini su anda sen yasiyorsun. Bazi hasta ruhlarin hayatta kalabilmeleri icin baskalarindan emdikleri enerjiye ihtiyaclari vardir. O senin enerjini boyle eme eme seni tuketiyor ve bir sure sonra sende kendini onunla beraber tuketmeye basliyorsun. Sen tukenince o ne yapacak tabiki emecek baska enerji kaynaklari bulacak yoksa oda yasayamaz. Simdi bu tip asalak insanlarin hayatimizda neden var oldugunu sorgulamak gerekiyor, onlari neden hayatimizda bir sekilde tuttugumuzu sorgulamak gerekiyor. Venuscum butun bu yasananlarin birer ders olduguna inanmani rica ediyorum, bizlere kendimizi sevmemizi, kendimize saygi duymamizi ve icimizdeki gucumuzu harekete gecirip hayatimizin yonetimini elimize almamizi ogretmek uzere, bizlerin sectigi dersler bunlar ve bu dersleri bize ogreten ogretmenlerimiz de bazen bu tarz enerji emici roller ustlenip hayatimiza giriyorlar. Her ne kadar hasta ruhlu olursa olsun, her ne kadar seni surekli incittiginin umurunda bile olmasin, O insana tesekkur et ve ona bagimli yasamaktan vazgec. Kolay gibi gorunmesede en zoru ilk adimi atman, bu direk bosanmak olmayabilir, yavas yavas o insanla olan ve seni ona bagimli kilan duygusal baglarini koparmakla basla ise , ornegin artik sadece kendinle ilgilen, seni onemseyen sevdiklerinle ilgilen, telkinlerini ciddiyetle dinle, kurslara katil, yeni insanlarla tanis (tabi gittikce iyice asosyallesmediysen
) ama yap birseyler. Kisa zamanda icinde sebepsiz sevinc kirintilari hissetmeye baslarsin ve bingo! Yasam enerjini sarj etmeye baslamissin demektir, o insanin saglikli oldugunu bilmek sana yetmeli, gerisi senin hayatin ve sen yoneteceksin. Umarim seni birde ben incitmemisimdir. En kisa zamanda ayaga kalkmani ve aynada kendine bakip "ben seni seviyorum, benim icin onemlisin" diyebilmeni yurekten diliyorum.
Sevgi ve Isikla kal arkadasim