Ynt: Çekim Yasası Arkadaşlar bu tip kitaplarda söylenenlar hep aynı şey aslında.Ama bazı ince kurallar var.
-Olumlu düşün:Burası tamam..
-Hayalinde canlandır:Bunuda günlük diş fırçalama gibi günün KEYİFLİ anlarında yapmaya gayret et.5-15 dk. vs..(Bu "keyifli" anlarda aslında kendi içinde apayrı bir konu).Hayal gücünü bu zamana kadar çok az kullanmış olanlar için ilk başlangıç zor olabilir ama sonrası inanılmaz keyif verici.
-Hayal ettiklerinden duyguların etkilensin:Burası kritik nokta sayılır.O kurduğunuz hayallerde duygu olmazsa onun hiç bir anlam ve önemi kalmaz.Vücudunuzun kimyasının etkilenmesi lazım.tebessüm etmen lazım.Mutlu olup heyecanlanman lazım.İşte bu noktada GERÇEKTEN HİSSET meye başlıyosun.
-Hisset:Buda o sürekli bahsedilen yasa olarak "çekim yasası", halk dilinde "etrafına enerji saçıyorsun" veya "çok pozitif birisin" denilen olay gerçekleşiyor.
Duygu ve hisler neden bu kadar önemlidir derseniz şöyle anlatabilirim.Bilinçaltı bunu deneyimlemiş, yaşamış gibi kayıt yapıyor.Tabi bilinçaltını etkilemenin en büyük anahtarlarından biriside süreklilik.Bunu size ömrünüz boyunca ödevmiş gibi yapın demiyorum.Zaten belli bir noktadan sonra hem keyif alıcaksınız hem de otomatik pilota geçip bunları bilinçsizce yapıcaksınız.Her sürekli yapılan davranışlar da olduğu gibi.Bilinçaltında bu olumlu kayıtlar sıklaştıkça hayatta hep ayağınız yere sağlam basar ve Jim CARREY nin dediği gibi "Biri beni durdursuuun" moduna geçersiniz.
Bu yukarda bahsedilenleri çoğu kişi hemen yapamıyabilir ki bu gayet normal bişey.Kendinize her şey için biraz zaman tanıyın ve inanın.Kolay değil tabi bilinçaltınız bunca zaman boyunca hep siz farkında olmadan ve çoğu kez de negatif kayıtlar yaptı.
Kimin lafıdır hatırlayamadım ama;Şu anda ki gerçekliğinizi yaratan geçmişteki düşüncelerinizdir.
Bilenler bilir,Kazım KANAT şu anda 8.kez kanserle uğraşıyor.Evet 7 kez yendi (şanslımıydı acaba 7 sinde de) ve şimdi 8. ile mücadele veriyor.Kendisine acil şifalar diliyorum ve onu da atlatıcağına en ufak kuşkum yok.
"İnansan da, inanmasan da iki durumda da sen haklısın"-Henry FORD |