Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2008, 03:58 PM   #15 (permalink)
asya26
Teğmen

asya26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 78
107 Mesajinıza toplam 651 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asya26 is a jewel in the roughasya26 is a jewel in the roughasya26 is a jewel in the roughasya26 is a jewel in the rough

Tesekkürler Shammanic ama nedense icimden hiçbirsey yapmak gelmiyor. gercekten cok önemli bir gün ama ben umutsuzum bu zamana kadar her yılı heyecanla umutla bekledim, hiçbiri birbirinden farklı degildi bu kez icimde hiçbir heyecan yok.. Son soyledigin seyin dogruluk payı cok çünkü ne zaman onu düsünsem karsıma cıkıyor.. ben kendime cekiyorum elimde olmadan aklıma geldiginde farklı seyler düsünmeye calısıyorum ama bi sekilde yine gelip yerlesiyor..
Belki cok acımasızca gelicek ama onun mutlu olmasını istemiyorum.. icinde hep bir pismanlık yasasın istiyorum ki oyle.. cok fazla acı cekmesini istiyorum.. Bi sekilde intikam bu duygulardan ne yaparsam yapayım kurtulamıyorum. iki ay önce Eft ye baslamıstım bi ara düzgün bi sekilde yapıyordum bu konuda bana faydası olmadı.. Yanlıs yaptıgım seylerde olabilir. ama sigara dan kurtuldum fazla icmiyordum aslında ama artık kokusuna bile dayanamıyorum.. Tekrar sırf bu konuya yogunlasıp eft ye devam edicem soyledigin kitaplarıda siparisini verdim en kısa zamanda gelir insallah
asya26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla