31-12-2008, 04:32 PM
|
#16 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| canım benim şimdi onun için istediklerine bir bakalım;
<onun mutlu olmasını istemiyorum.. icinde hep bir pismanlık yasasın istiyorum ki oyle.. cok fazla acı cekmesini istiyorum.. Bi sekilde intikam bu duygulardan ne yaparsam yapayım kurtulamıyorum.>
şimdi dönelim sen ne haldesin ona bakalım..
aslında istediğimiz şeyler kimin başına geliyor..
o hata ya da sana karşı yapmış olabilir .. ancak sen onu bırakmadığın sürece bir hayaletle savaşıp sadece ve sadece kendi yaşamını harcayacaksın..
peki kimin uğruna..
asla mutlu olmasını istemediğin bir hiç uğruna..
herkes kendi ektiğini biçer.. hasat vakti senin istediğin zaman olmayabilir.. ocak ayında toprak çilek vermez..
bilki günü geldiğinde yaptığı haksızlıkların ürününü toplayacaktır..
sen kendi torağına neler ekiyorsun bununla meşgul olman lazım..
kuraldışından keyifle alışveriş yapabilirsin canım.. ben de 5 dk. önce bir sürü sipariş verdim.. çok hızlı gönderiyorlar.. yarın yılbaşı tatili olmasaydı cumaya elinde diye garanti verirdim..
hadi şimdi aç pencereni tertemiz hava soğukta olsa içeriye dolsun.. içinden gelmesede kocaman gülümse aynadan bakan sen e .. sar sarmala kendini sevgiyle.. ve hoş geldin de seni bekliyen güzelliklere..
özgür bırak senden gitmek isteyenleri.. evren boşlukları sevmez.. boşalt sevmediklerinin yerini ki sevgiyle dolsun açılan yerler..
her şeyin harikulade olması dileklerimle.. sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |