evet bir nöbetimide alnımın akı ile devirmiş olmanın haklı guru ile buradayım yine evmdeee 44 duygusalım bugün ellerim karıncalanıyor resmen,inanılmaz enerji yüklüyüm.benim servisim gayet sakindi bir sürü hastamı izinli olarak yolladım evlerine sabaha kadar diğer nöbetlerime nazaran ufak tefek şeylerle ugrastım durdum.fakat yan servisler baya sıkıntı bir gece gecirdiler gece yarısı hasta bakıcının ablaaaa die naralarıyla fırladım odamdan. yan tarafta ki serviste hasta aniden kötüleşmiş.yardım istiyorlarmış. defiblatörümü kaptığım gibi nasıl vardım bilmiyorum. (defiblatör=elektroşok ,yeniden hayata döndürmede kullandıgımız bir cihaz bilmeyenler için) odaya girince bedenim karıncalanmaya başladı.zaten son bir kaç gündür bir tuhafım ellerim falan karıncalanıyor.tüm bedenimi sardı.aha gidiyor adam dedim içimden...tabiri caizse vorteks benzeri bişiy garipti işte ne bileyim.ağlayan sızlayan hasta yakınlarını,beni yavaslatacak tutukluk yapmış elemaların cıkardım dısarı...yaptıgım tüm müdahalelerimde her zaman orda yatanın ruhunun beni duygunu,izlediğini düşünmüşümdür.bir yandan işimi yapar bir yandan içsel olarak konusurum.zavallım arkadasta yeni baslamış cihazları takmaya calısıyor.sen ilaçları hazırla dedim. el yordamı ile teker hamle ile taktım cihazları.zaten elim alışkın
çok uykum geldi az dinleneyim yazarım devamını şaşkın