Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2007, 12:54 AM   #12 (permalink)
ozel
Üsteğmen

ozel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1
40 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ozel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben

Yazilanlari okudumda biraz boynum bukuldu, ne annemiz nede babamiz biz uc kiz kardese hic baska sekilde hitap etmediler sadece kizim yukari kizim assagi o kadar Halbuki ne kadar istermisim (simdi anladim) annemin veya babamin bana farkli sevimli bir kelimeyle hitap etmesini, sanki bu insana daha cok sevildigi ustunde dusunuldugu ilgilenildigi duygusunu verir bence (bu kelime at hirsizi bile olsa ilgilenildigini gosterir, bu arada cok komiksin pisicim yaaa ) Aslinda Psikocum sana pek katilamiyacagim cunku kim olursa olsun sevilmeye ilgilenilmeye ve tatli sozler soylenilmeye deger ki once tatli sozler sarfettigin insanin degeri sonradan gozunde azalirsa bile zamaninda deger vermis olmak bile senin degerini arttirir, sevgiyi alakayi yuceltmeyi sakinmamaliyiz , unutmamak gerekir verdikce alirsin ve ne verirsen onu alirsin (cekim yasasi ) Bir cocugum olsaydi eger bende ona cskcim tipki senin ve ailen gibi bir suru sirin hitap sekli uydururdum, ne guzel kendini super iyi hissederdi eminim ama ne yapalim bende hayatimdaki sevdigim herkese canim askim bitanem diyorum ve biliyorum ki bu onlari hep mutlu ediyor beni iki kati tabiiki
Sevgi ve isikla kalin