Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2007, 08:23 AM   #38 (permalink)
ozel
Üsteğmen

ozel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1
40 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ozel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: FERYA'NIN GUNLUGU

Tesekkur ederim arkadaslar bu yaziyi sIk sIk okurum banada iyi gelir, bu aralar uzerimde bir sakinlik, bir bosvermislik garip bir huzun gibi birsey var tam adlandiramiyorum. Telkinleri dinledikce ve sitedeki arkadaslarimin yazilarini okudukca hayattaki bazi ufak meseleleri sorun ettigim icin kendime kizar oldum, cok sukur azicik bir maddi sorun ve ozlemden baska derdim yokmus ki benim, hepsi icsel seyler ve kendi kendime halledebilecegim seyler ve telkinlerle , meditasyonla, simdide insallah Reiki ile hepsi tek tek hallolacak, evet hallolmak zorunda, hicbirsey sonsuza dek surmez ki... ama ben ailemi ve Turkiyeyi cok ozlediiiiiiimm birde benim hic cocugum olmadi , tam bes tane cocuk kaybettim ama hic biri dogamadi, bazen sanki cocugum dogmusta kaybetmisim gibi gercek bir huzun kaplar icimi, cocugumu ozlerim resmen, keske benimde bir tanecik cocugum olsaydi simdi uyurken fisir fisir dinleseydim, seyretseydim, minnacik ellerini pembe topuklarini oksayip opseydim of yaa cok duygusalim bu aralar. Cocuklara ayri bir duskunlugum vardir, belki gecmis yasamlarimdan gelen bir duygu, uc dort cocuklu kalabalik bir ailem olmasini hep istedim ama cocuk sevmeyen bir insanla evliyim, hayatim iki kisilik edi ve budu seklinde gecip gidiyor, burada cocuklarla ilgili bir meslek dusundum ama iki yil okula gitmek gerek ve cocugun parmagi acisa hemen mahkemeye veriyorlar falan, bu yastan sonrada zor geliyor acikcasi. Hele ben su icimdeki cocugu bir tedavi edeyimde..gerisi allah kerim, sizi seviyorum arkadaslar, bu site unforgettable oldu benim icin, unutulmaz ve nostaljik ve romantik ay ben ne sacmaliyorum yaa, yine yalnizlik basima vurdu, biraz bahceye cikayim bir iki sincap doveyim de rahatlayayim 44 Hepinize tatli ruyalar