Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2007, 12:24 AM   #15 (permalink)
zoyasonsuz
Teğmen

Tesekkür: 0
22 Mesajinıza toplam 159 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zoyasonsuz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SECRETA INANMAYIN

Ya ben karşı olmuş görünüşü verdim sanırsam.Benim karşı oldugum the secret degil onun böyle pazarlanması.The secret diye sır zaten Hz.Ademden beri var ama bu bir öğreti diyorum uygulamaları olan bir öğreti.Düz kesim bir öğreti degil.Ve kesik kesik kaba taslak öğretilmeye çalışılan ve tehlikeleri olan bir şey.Yaşamın sırrı o kadar kolay anlaşılsaydı insanların gelişme süreci diye bir şey olmazdı.Imamı Gazalinin insanlığa dair çok güzel sözü vardır.İnsanlık 5 adımdan oluşur der.İLK kendini tanıyacaksın sonra Allahı bunları yaptıktan sonra insanları tanıyacaksın ve bunlarla tanıştıktan sonra ahireti sonra ise Allahı seveceksin.Yani sır anlatılmaya çalışıldaydı gerçekten bu kitaplara sığmazdı.Bunun pazarlanma sebebi ise bu aşamaları atlatıp hem akıl olarak hem ruhani olarak kısır döngüye koymak gerçekten.Hoş bir kitap ama bu sırrı elde edebilmek için büyük üstatlar ne kadar çalıştı etti nasıl bedeller ödediler.Ben de bunları kitap okuyarak bilgi toplayarak degil belirli egitimlerden gecerek konusuyorum.İnternet üzerinde sadece merakla topladıgım bilgilerin bir karşıtlığı degil,yaşamışlığın ve gerçekten içten bir samimiyetle bu sırrı elde etmek için ömürlerini bu işe veren insanlara saygımdan dolayıdır.Bu bir sorumluluk duygusu.
Sizleri sevmekle kalmayıp herkesin içinin ışıkla dolup taşmasını diliyorum
zoyasonsuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline