Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2007, 12:49 AM   #133 (permalink)
YAZGÜLÜ_81
Yüzbaşı

Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Dün gece çok hareketli bir akşam yaşadık biraz moralim bozulmuştu kendi odama çekildim sessiz sessiz oturuyordum aşağıdan sesler geldi tıkır tıkır camdan bir baktım ne göreyim biri demirlere tırmanıyor tüm cesaretimle bağırdım bana pek aldırış etmedi hemen polisi aradım kardeşim çıktı bağırmaya falan başladı onlara o arada 2 kişi daha çıktı ve kaçtılar polis geldi sonra hırsızlık için girmeye çalışmışlar kaçarken getirdikleri aletleri falan unutmuşlar market evin altı bizim oranın yazahanesine girmeye çalışıyorlarmış sonra yakalanmışlar tabii birileri çalışıp canını dişine takıp evine ekmek götürmeye çalışırken bazıları da böyle onursuz gurursuzca kolay paranın peşine düşüyor nasıl bir dünya bu böyle anlamadım ve bugün yol çalışması yapan gençlerden biri toprak göçmesi altında kaldı şu an komada hiç adil değil bu dünya diyorum ya birileri canıyla uğraşıyor birileri de kolay yoldan paranın onursuzluğun peşinde Allah tüm insanlara akıl fikir versin.