Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2007, 02:50 PM   #5 (permalink)
periprensesi
Çevirmen

Tesekkür: 0
18 Mesajinıza toplam 105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
periprensesi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM...

merhaba,

bende eylulden beri dinleyip sonuc alamayanlardanim. defalarca telkinleri dinlemeye baslayip biraktim. hatta telkinlerin sadece bunun isine yarayacagina inananlarda etki edecegine bile kanaat getirdim cunku az bir zaman degil 4 ay. 1,2 ay once siteyi duzenlı takip edememeye basladim. o arada scriptler guncellemis bile ama ben eski telkinleri dinleyip duruyordum. hikayeyi gecelim 44
ben de az da olsa kendimde degisiklikler fark etim.kilo verme telkinini dinledim uzun bir sure. mide ilaclarimi eskisi kadar sik almiyorum artik- gecmedi ama nispeten azaldi- erken kalkma, kalkar kalkmaz dincim ve hafizam ve cenem yerinde
ama kilo verebildim mi hayir dusun daha sık yememe ragmen kilo da almadim.
hangi telkinin sonucu bilmiyorum ama tirnaklarim ve saclarim daha hizli uzar oldu hatta daha cocukken dusen tırnagım bile hızla uzayip digerlerine benzemeye basladi.
daha once niye olmadi dusunuyorum da siteyi surekli takip etmek, uzerine cok dusmek, scriptlerin icerigiyle cok ilgilenmek olabilir.
bir de herkeste farkli zamanlarda etki ediyor. benimle birlikte dinleyen oda arkadasimin 2. gunde mıdesi bozuldu ben de hic oyle bir sey olmadi.
diger telkinleri de dinliyorum artik. ego, sosyallik arttirici, topluluk icinde konusma,beden dili telkilerinin daha hic bir etkisini gormedim. gorursem onlari da yazarim.
Kissadan hisse: umudunuzu kaybetmeyin, cok fazla ustune dusmeyin, scriptlerle icli disli olmayin.
periprensesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla