sabah 6 ya kadar ders çalışıyorum tüm yorgunlugum alan sabahın ilk ışıkları var yatmak üzereyken istedigimi canlandırmam oluyor.bunun için 2 şey deniyorum ve öyle iyi geliyor ki...
ben izmir ege ünüversitesinde psikoloji okumak istiyorum . bu hedefimi yatmadan önce yazdıgım kagıttan okuyorum.daga sonra kendine güven telkiniyle gözlerimi kapatıyorum ve hayalimi canlandırıyorum. ilk önce4 kendini rahat bırakacaksın hiçbir sorunun olmadıgını düşüneceksin. -zaten yokta hani küçücük bir sorun olursa diye yazdım- olmayı istedigin yere gideceksin o anda yüzüne kocaman gülümseme oluşacak.karanlık olan hayalin dahada aydınlanacak ve renklerle beraber o yerdeki halinide görünce emin ol zamanı gelince orda olacaksın.

uyandıgın zamanda da o hedefini yazdıgın kagıdı okumalısın.bu çok işe yarıyor. çünkü ailemle kavga sırasında kitaplarımı bile atmış birden kendimi kaybetmiştim.sabah uyandıgımda hemen yastıgımın altından o hayalimi mutlulugumu okkurken buldum kendimi ve bir an bile agladıgım için kızdım kendime o kagıdıda okuyunca gözümde canlandırdıgım hayalimde aklıma gelince içime inanç daha bir çok oluştu ve kendi kendime yapamıyacagım hiçbirşeyin olamayacagını anladım ve bunu herkes benim gibi anlıycak...
deneyin korkmayın görmek istediklerinizi göereceksiniz tadını çıkarın.