Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2007, 03:35 PM   #7 (permalink)
yakamoz
Yüzbaşı

yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold
Standart Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM...

Merhaba,
Siteye 20 kasım 2006 da sf ile ilgili bilgi araştırırken tesadüfen girdim ve verilen bilgiler ilgimi çektiği için üye oldum. Scriptleri dinlemeye karar vermeden önce telkin metinlerini okudum, dinlemeye başladığımda herhangi bir önyargım yoktu yani inanç veya inançsızlık gibi sadece dinlemeye başlarken kendime (beynime) duyacağım veya duyamayacağım sesleri kabul etmesini söyleyerek başladım.
Faydası olabilir diye düşündüm eğer faydası olmasa bile ben daha kötü olamam dedim. Mümkün olan tüm zamanımı Suçluluk ve ego scriptlerini dinleyerek geçirmeye başladım. Her ne ile ilgilensem de açık kaldı mp3ler. 3 günden sonra sosyallik ve topluluk karşısında konuşma scriptlerini ekledim. Zaten var olan baş ağrılarım ve mide bulantılarım arttı, içimin daraldığı uzun saatler oldu ama sitede böyle şikayetlerin olabileceği ve geçici olduğu yazıyordu, ağrı ve sıkıntılarımı düşünmemeye çalışarak devam ettim dinlemeye.Telkinler 3 gün sonra etkisini göstermeye başladı diyebilirim. Haftalarca evden hiç çıkmak istemeyen ben dışarı çıkma isteği duymaya başladım ve o günden bu yana ne zaman canım istese dışarı rahatça çıkabiliyor rahatça alışverişimi yapıyor , geziyor ve insanlarla diyalog kurabiliyorum bazen geri dönüşler yaşıyorum ama geçici oluyor.

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla