30-07-2007, 06:03 PM
|
#2 (permalink)
|
Guest | Ynt: bir deney yapıyorum Alıntı: denizdemirci Nickli Üyeden Alıntı
Çok içince sızarım ve gecenin bir vakti su diye uyanır bir daha da uyuyamam işte dün gece de böyle oldu arkadaşlarla içtikten sonra kanepede sızdım.Uyandığımda saat 02:30'du biraz televizyon seyrettim sıkıldım ve internette dolaşmaya başladım.Tamamen tesadüffen siteyi keşfettim; biraz inceledim, müzikleri indirdim şu anda saat 10:10 ve hala sitede dolaşıyorum.7 saattir dinliyorum.Ne kadar arkadaşım varsa hepsine mail attım.Umarım onlarda parçaları dinlerler.Evet ben de deliler gibi su içiyorum ama bunun sebebinin dün akşam içtiğim rakı olduğunu düşünüyorum.Bakalım ilerleyen zamanda neler olacak?
(İŞTE DENEYİM)
Bu arada yan odada uyuyan erken arkadaşıma parçaların içeriğinden ve alt metinlerinden bahsetmeden parçaları dinletiyorum.Su sesinin beni rahatlattığını bu sesin eve pozitif enerji getireceğini söyledim.Nefret eder böyle şeylerden.Ufladı pufladı saat 9da işe giderken "Neyse bu heves de geçer iki gün sonra" dedi.Benimse aklımda cin fikirler uçuşup duruyor.Erkek arkadaşım günde 2 paket en sertinden sigara içer.Ona haber vermeden parçaları gecelerce dinleteceğim.Bakalım sigarayı bırakabilecek mi?
Bir de ben bir rehber öğretmenim öğrencilerimle bireysel görüşme yaparken fonda mutlaka bu özel üretilmiş parçalar çalacak.Böylece işim %80 hafifleyecek :)
Şimdilik bu kadar gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim. | az uyanık deilsin yaf |
| |