Ynt: BASTIRILMIŞ İNSANLIK.. güzel kızım
sen neye layık görürsen oyum abla,hanım, hiç fark etmez..sen biraz cadımısın? benim tevellüt epeyce eski ağustos 8 dedimi yarım asır oluyor ben doğalı..iyiki doğmuşum.aslında aslan burcu olmanın avntajlarını sonuna kadar kullanıyorum..aslan burcunun bana göre en güzel özellği gençle, genç ,yaşlıyla yaşlı olabilmesidir..yazdıklarını ilgiyle okuyorum...bakalım korkunç oğlumdan başka kimler cevap verecek( hoş oda suya sabuna dokunmadan parlak zekasıyla sıyrılmış işin içinden) korkunç oğlumcum ben seni yanlış anlarmıyım...hiç...
zeynebim canımcım kurban olayım seni yaratana..insanlar o mübarekleri örnek alsalar biz burada böyle hadi konuşalım dermiydik..
ilknur kızımı kızdıran kadınlar erkekler olurmuydu...sizi sıkan durumları yazın annem yaa...toplumda,ailenizde sizi sıkıntıya sokan durumları yazın...belki çareler buluruz...bulamazsak..kendimize koruma kalkanı yaratırız...ne olur günümüzde canınızı sıkan ne varsa onu yazın...konuşmalarımızı dinle siyasetle karıştırmadan yapabilecek kadar geniş bir kelime hazinemiz var çok şükür..olmuyorsa kapatalım mevzuyu gitsin.. |