Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2007, 05:38 AM   #26 (permalink)
filming
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 54
Tesekkür: 1
24 Mesajinıza toplam 50 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
filming is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SECRETA INANMAYIN

Alıntı:
zeynep kahraman Nickli Üyeden Alıntı

Bu secretı yayınlayan bayan da bunun vebali altında kalacaktır çok geçmeden çünkü kitlesel ve çok zeki bir oyun oynadı.sistemi başlattı herkese bunun bir seçilmişlerin öğretisi oldugunu anlatmadan halka ve dünyaya yaydı.Beyin o kadar kompleks bir parçadır ki bedelini ödemeden asla ve katha karşılığını vermez.
Kitapta bir bedel kavramı açıklanmıyor iste ve olsun olumlu düşün olsun ama bedel ödemeden asla bir şey elde edilmez işte sisteme sokulan bu felaket diye adlanrılan bu.Bedelsiz bir dünyada yaşadıgını zannettirmek.Bu ne kadar akıllıca ve kurnazca sadece bunları bilen bir insan olarak ve bu işin içinde olan bir insan olarak belirtmek istedim.
“ Beyin o kadar kompleks bir parçadır ki bedelini ödemeden asla ve katha karşılığını vermez.
Kitapta bir bedel kavramı açıklanmıyor iste ve olsun olumlu düşün olsun ama bedel ödemeden asla bir şey elde edilmez işte sisteme sokulan bu felaket diye adlanrılan bu.Bedelsiz bir dünyada yaşadıgını zannettirmek.” İste olsun.eyleme geçmene gerek yok.sadece olumlu düşün sakın harekete geçme,eylemde bulunma o olur zaten….Aslında böyle bir mesajı nasıl çıkardığınızı çok merak ediyorum.

Kitapta bir bedel kavramının açıklanmadığından bahsetmişsiniz. İşte bu açıklamanın yapıldığı yer: (the secret, sayfa 54, Bob Doyle)

“………………..Yapılması gerekenler konusunda aklınıza yeni bir fikir gelmiş olabilir.Cevabınız kesinlikle, “Bunu ben de böyle yapabilirdim,ama yapmak istemedim” olmamalı. Böyle davrandığınızda doğru istikamette olmazsınız.Bazen eylem gerekir,bunu evrenin sizi götürmek istediği doğrultuda yaparsanız,bundan keyif duymaya başlar,kendinizi son derece canlı hissedersiniz.Sanki zaman durur ve siz gün boyu faaliyetlerinizi sürdürürsünüz.
Eylem bazı insanlar için “çalışmayı”(bedeli) çağrıştırmakla birlikte,esin veren eylem pek de iş gibi gelmeyecektir.Esin veren faaliyetle,faaliyet arasındaki fark şudur:Evrenden istediğinizi almak için harekete geçtiğinizde, ırmakla birlikte aynı yönde aktığınızı hissedersiniz.Çaba sarf etmenize gerek yok gibidir.İşte bu esin veren eylemin sizde yarattığı duygudur ve Evren’le ve yaşamla birlikte akmaktır.
Bu iş o kadar keyiflidir ki,bazen elde etmek istediğinizi alana kadar bu “eylemi”(bedeli) kullandığınızın farkına bile varmazsınız.Sonra geriye dönüp baktığınızda,Evren’in sizi dileğinize,dileğinizi size doğru nasıl taşıdığını,bunun nasıl bir mucize nasıl bir sistem olduğunu görürsünüz.”
__________________
................................."Hayati değiştiyse siz de değişebilirsiniz."................................ .............
filming isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline