Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2007, 05:40 AM   #28 (permalink)
filming
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 54
Tesekkür: 1
24 Mesajinıza toplam 50 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
filming is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SECRETA INANMAYIN

Psikolog ve iç uzay kaşifi John Lily şöyle der: “Sizi sınırlayan yegane şey inançlarınızdır.” Pek çok insan gibi iç çatışmalar yaratan inançlara sahipseniz,hayatınız zıtlaşmalarla dolup taşacaktır.
Bir şeyleri elde etmek için aşırı bir çaba içerisine girmek,acılar çekmek,ızdıraplara katlanmak,akıntıya karşı yüzmek gerekiyor öyle mi? Buna mı inanıyorsunuz? Bu mudur istekleri gerçekleştirmenin bedeli ? Dahası bu bedeli ödemeye istekli misiniz?
Tamam diyelim ki; artık kendini layık görmeme, değersizlik, suçluluk duyguları üzerindeki çalışmalarınız meyvelerini vermeye başladı.Artık kendinize verdiğiniz değerle birlikte yüreğinizden gelen arzuların peşinden koşma izni veriyorsunuz.
Yalnız şöyle bir sorun var:Kendinizde o arzulara ulaşacak gücü bulamıyorsunuz.Gözünüzde hemen ona ulaşmak için çekmek zorunda olduğunuz sıkıntılar,ızdıraplar,ödenmesi gereken ağır bedeller canlanıyor ( eh bu şartlardaki faaliyetlerinize de ilham veren eylemler diyemeyiz öyle değil mi? İşte tam da bu nedenle etkileri de zayıf oluyor.) ve şöyle diyorsunuz: “Buna gücüm yetmez.” Arzularınıza ulaşma fikri inanılır gibi gelmiyor. Bu neredeyse size metal bir kaşığı elle bükmeğe çalışmak kadar kuvvet gerektiren zorlayıcı bir faaliyet gibi görünmeye başlıyor.
Peki şimdi bu durumdayken gerçek arzularınıza ulaşmak için o çok önemli ve gerekli olduğunu söylediğiniz eyleme geçiyor musunuz?
Buyrun deneyelim. Hemen şimdi kaşıklarımızı alıp isteklerimize ulaşmak adına biraz güç harcayalım.Bakalım kıvırabilecek miyiz bu işi.
__________________
................................."Hayati değiştiyse siz de değişebilirsiniz."................................ .............
filming isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline