Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2007, 05:41 AM   #29 (permalink)
filming
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 54
Tesekkür: 1
24 Mesajinıza toplam 50 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
filming is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SECRETA INANMAYIN

Alıntı:
zeynep kahraman Nickli Üyeden Alıntı
Herkes secret tutturdu yok onun nedeni secret yok bunun nedeni secret.Peki gerçek sır bu mudur?kesinlikle hayır!Dünyadaki çok çok az insan hariç ezoterik olayları bilen gören yaşayan yoktur ya da
bu konuda gerçek bilgilendirilen.The secret zannedilen kitap ezoterik öğretilerde en son basamağa ulaşmış artık halk tabiriyle alim olmuş kişilerin uygulayabilirliği olan bir öğretidir.Peki ya bu konularda hiç bir şey bilmeyen halk bunları öğrenirse ne olur?Arınmadan hem ruhani hem bedeni bir çalışmadan geçmeden bir kimse the secreti uygularsa elinde patlar.Çünkü arınmamış yükselmemiş bir beyin ve ruh asla asla olumlu düşüncenin kıymetine varamaz ve istedigini elde edemeyince de olumsuzluklar katlanarak gelir ve felaketlere yol açar.olumlu düşünmek ancak arınmayla olur(sürekli olumluluk hali).temizleme işlemleriyle.Bu secretı yayınlayan bayan da bunun vebali altında kalacaktır çok geçmeden çünkü kitlesel ve çok zeki bir oyun oynadı.sistemi başlattı herkese bunun bir seçilmişlerin öğretisi oldugunu anlatmadan halka ve dünyaya yaydı.Beyin o kadar kompleks bir parçadır ki bedelini ödemeden asla ve katha karşılığını vermez.Bu bir oyundur LÜTFEN BU OYUNA GELMEYELİM.
Arınmamış bir beyin atom bombasından farksız bir felakete yol açar!
Velhasıl-ı kelam pek çokları bu anlatılanları sadece istemek ve olumlu düşünmek, hiçbir şey yapmadan beklemek olarak yorumladı.Üstelik tam da aynı kaynaklarda harekete geçmenin, akış halindeki eylemin gücü ve önemi vurgulandığı halde.Acaba bu insanlar, bu bölümü nasıl oluyor da göremiyorlar,gözden kaçırıyorlar?
Bu bana ;artık kuantum fizikçilerinin de bu öğretiye destek verdiği; “Ne Biliyoruz ki?” filmi için, kamera karşısına geçen bir öğretmenin söylediklerini hatırlatıyor:
“……..Beynin, ancak görebildiği şeyi zihne nakşettiğini biliyor muydunuz? Bu çok önemlidir.Örneğin; bu kamera, benim etrafımda, burada olandan çok daha fazlasını görüyor.çünkü onun bir amacı veya yargısı yok.”
Öyleyse, bu noktada atomu da parçalamaya çalışalım.Bizler, yakın zamanda çeşitli kaynaklarca verilen bilgilerle daha yeni kavuşmuyoruz bu yıkma ve yaratma gücüne ki.Zaten arınmamış zihinlerce yaratıldı o felaketler,yaratılmaya devam ediyor. O bombalar çoktan atıldı. Atom çoktan patlatıldı o zihinlerde.
__________________
................................."Hayati değiştiyse siz de değişebilirsiniz."................................ .............
filming isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline