Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2007, 02:32 PM   #8 (permalink)
selinnaz

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selinnaz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: MUTLU OLMAK İSTİYORUM :)

çok teşekür ederim hayal abla siz yanımdasınız ya ben herşeyin üstesinden gelirim şu anki enerjinizi anlatamam bana fazlasıyla mutluluk veriyor çok sagolun. annem yıllarca hep agladı zaman geçti göz pınarlarında yaş kalmadı hatta annanemin vefatınıda bile aglayamadıı. onu sevibçten kızının başarılarından dolayı ilk defa mutluluktan aglatmak istiyorum ve tabiki son olarak. mutluluk için bile olsa aglamak iyi degil. bende çile günleri oldugu kadar(geçmişten bahsediyorum)başarı öykülerimde var(bugünden bahsediyorum)
benim yaşımın küçük olmasına ragmen biçok insanın ders alması gereken olaylar yaşadım Allaha şükür burdayım. bu öykülerimi ve geçmişte nerden nereye nasıl geldigimi sonra anlatacam ama şimdi bir cd hazırlıyorum. bu yasayla ilgili eger tutarsa kitaplarımı ve ders cd lerimi alabilecem bana dua edin umarım güzel bişey hazırlayabilirim gerçi bu cdleri nasıl satacagımı ve nasıl paraya dönüştürebilecegimi bilmiyorum . begendirme konusunda şüphem yok çünkü cd yi kendi görmek istedigim şekilde hazırlıyorum hepimiz aynı inançla yaşadıgımız için benim gördüklerimi begeneceginize eminim.neyse ben hazırlayım cd mi ardı gelecektir inanıyorum.
hepinizi çok seviyorum.
selinnaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla