Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: csk Nickli Üyeden Alıntı
01.08.2007 (tarih atma aliskanligi, imzanda da var mi? cok guzel bir aliskanlik)
Yeni bir ayın ilk günü ve yeni bir başlangıç zamanı diye düşünmeyi tercih ediyorum. (harika ve faydali bir insansin)
dalgalanma / duruldum / hedefime odaklandım. (hayat tecrube deney basari olgu)
Müzeyyen Senar’dan “Dalgalandım da duruldum” isimli parçayı kullanabilir misin? Siz ne dersiniz? ( isteriz isteriz der destekleriz)
bölgemde form /hedefler / dönüşüm / | csk,
galiba en cok sendeki ''disiplin''i seviyorum. yazin cok temiz. acik. net. kisa. oz. kisilikli. biraz acele ve sadece gorunenden bir gozlem bendeki tabi ama o kadar hos-ornek ve yayilsin istenen ki tarzin, bildirmek istedim. daha guzel sayfali gunluklere. |
teşekkür ederim. tespitleriniz çok doğru. işim gereği olarak da imzaların altına ya da yanına tarih atma alışanlığım bulunmaktadır. buradaki tarih ise ileride çekim yasası ile ilgili gerçekleşeceklerin başlangıç noktasını, tarihe not düşebilmek açısıyla başlamış bir fikirdi.
yazımı çok güzel analiz etmişsiniz. kelimeler arasındaki bağlantıları kurmuşsunuz. bu kadar kısa bir sürede bu kadar doğru tespitler yapmış olmanıza hayran oldum. ben yazarken konuşur gibi yazıyorum. okurken de sizin yaptığınız gibi yapıp, satır aralarında yazılmayanları görmeye /duymaya çalışıyorum. ( hatta iyi yazılmış bir kitabı okurken , kitabı okur gibi değil televizyonda seyreder gibi hissediyorum kendimi. görsel karakterde bir insanım. ) sizin için bu işin sırrını paylaşabilir misiniz?