Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2006, 07:55 PM   #3 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Astral Seyahat

Astral Seyahat Konusu ile   bundan seneler önce İNglizce bir site ile karşılaştım.Oldukça ilgimi çekmişti Beden Dışı Yolculuk  Deneyimi.
İlk denediğimde bedenimden çıkmaya doğru bazı titreşimler hissettim ve bu beni korkuttu.
Daha sonra ki denemelerimden ilkinde kendimi evin holünde yürürken buldum.Yürüyordum ancak bir yandanda kulağıma müzik sesi  geliyordu.Uyandğımda bunun bir rüya olsuğunu düşündüm.
Aradan bir hafta geçince yabancı bir sitede Astral Bedenimizin radyo dalgalarını duyabileceğini okudum.Belkide o duyduğum bir radya dalgasıydı diye düşündüm.

En uzun süren Astral Yolculuğum ise oldukça ilginçdi.
Bedenimden dışarı çıkmıştım ve odada uçuyordum.Sanki  yerçekimi yoktu ve bir yandanda başardım başardım diye sevindiğimi içimden bu şekilde haykırdığımı hatırlıyorum.
Odada bir süre uçtuktan sonra dışarı uçmaya karar verdim.İnternette okuduğum üzere Astral Beden ile Başka Gezegenlere gitme ihtimali vardı.
Pencereye doğru uçtum ve bir kopukluk oldu.
Gözlerimi açtığımda yüzükoyun bir şekilde eczane benzeri bir yerde yatıyordum.
Çevremde beyaz gömleklilier vardı.Ve bir amieliyat yapıyorlardı.Sanırım 2.Çakra bölgesiydi ancak omurilik üzerinde bir yer olduğunu biliyorum.
Odada uçtuğumu ve buraya  kendim geldiğim unuttuğum için
-Ben buraya nasıl geldim beni kim getirdi
Diye sordum...
-Kendin geldin dedi
Beyaz giysili bayanlardan birisi.

Ameliyat bitti ve yine karışık bir kaç görüntü gördüm.
Daha sonra uyanmamda ilginçti.
Sanki yukarıdan beden düşmüş gibiydim.

Uyandığımda acaba gördüklerim rüyamıydı diye düşündüm.
Bedenden çıkış bedene geri dönüş odada uçma ve  özellikle buraya nasıl geldim diye sormam ki normal rüyalarda genelde gürüntüler hep kopuktur nasıl neden diye sorulmaz bunun bir astral yolculuk olacbileceğini gösteriyordu.

Ancak yinede görüntüler istedğim kadar net  değildi.Astral Beden2e yeterince hakim olamamıştım.Odadan çıktığımda nasıl olupta o ameliyat yapılan yere geldiğim hatırlamıyordum.

Astral Yolculuk konusunda  ilk Türkçe Siteyi ve grubu açtım.Daha sonra siteyi kapattım.Ancak  geçenlerde bir baktım ki sitemde ki Tüm kaynağı kopyalayıp bir kişi kendi ismini yazmış ve bir site açmış wave

Daha önceki blog sitemde bu yaptığım astral yolculuğu okuyan bir kişi şöyle bir yorum yaptı.

20 nisan 2006

Selam ,
Bir kac gun evvel rastlanti sonucu( gerci rastlanti diye birsey olmadigini dusunurum) blogcu sitesini ve oradan da sizin yapmis oldugunuz.calismalari gordum ,okudum ,dinledim ve etkilendim.Yazmis oldugunuz ruyanin neredeyse aynilari-benzerlerini birkac kez tecrube ettim.Ben bilmedigim bir takim hastanelerde bu ameliyatlari oluyorum.( beyin-burun-alin ve omurilik ) bolgelerinden boyle deneyler yasadim.Ve bunlarin bildigimiz manada ruyalar olmadigini da biliyorum.Cunku uzun yillardir ruyalarimi kayit ederim ( yazarým) .tESEKKURLER.
Nilay

Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla