Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler mrhaba bende telkinleri uzun zamandır dinliyorum.yaklaşık bir sene kadar. yurtta dinliyrdum ben telkinleri .gündüz pek vaktim olmuyodu yaklaşık iki saat kadar dinliyodum geceleri de 2 saat kadar dinleye biliyordum.ilk olarak kendine güvenle başladım onu bıraktım sosyallik arttırıcıya geçtim onu dinledim bir süre ama pek etkilerini görmedim. siteyi tekrar incelediğimde yanlış dinlediğimi anladım .sizinde belirttiğiniz gibi önce suçluluk ve egoyu dinledim sonra buna kendine güveni ekledim sonrada diğer bütün telkinleri ekledim biran önce etkilerini görebilmek için heralde 44 .bu arada dinlemeye ara verdiğimde oluyordu .her defasında başa alıp (ego ve suçluluğu önce dinleyip diğerlerini ekliyordum)tekrar dinliyordum.
başkalarının düşüncelerini çok önemserim ve onların iyi veya kötü söylediği şeyler benim ruh halimi çok etkiler.yaptığım her hareketten ve söylediğim her sözün ardından çok düşünürüm acaba doğru yaptımmı diye.
aslında siteyi çok iyi incelediğimde neden etkili olmadığını biraz olsun anladım ama gene de burada birde size debelirtmek istedim bunu.
birde sorum olacaktı , listeye eklediğimiz sprictlerin hiç birini çıkarmıyoruz sürekli yenilerini mi ekliyoruz |