Ynt: TELKINLER GORUNTULU KLIPLER SEKLINDE OLABILIR MI? mumin sekmanin sitesinde gormustu ama cok basit hazirlanmis elbette tam olarak demek istdigim bu degil ama fikir olsun diye ornek vermek istedim.
hem telkin muzikleri icin hemde motive edici klipler olursa sitede bence cok cekici olucak ve faydali elbette ki bu yalnizca bir fikir icerigi konuusnda teknik bir bilgim olmadigi icincokta yorum yapmak istemiyorum,sadece sevdim ben bu fikri.
mutlaka icerige uygun goruntulermi olmasi gerekiyo?ne bileyim mesela winampta muzik dinlerken renkli goruntuler var renkler isiklar onlara benzer seyler de kullanilamzmi? hatta aralara eklenmis sozler
secret in soyle bi goruntusune baktim cok guzle olmus ama reklam icin satis icin yapildigi acik bence tam, olarak onuda kastetmiyorum.bilmiyorum yalnizca bildigim tek sey goruntulerin sesten daha etliki oldugu hatta bir cok insan uzerinde etkili oldugu.ben goruntuu seyleri daha kolay ogreniyorum.belkide benim gorsel tarafim daha kuvvetli bu yuzden boyle dusunuyorum
yalnizca fikrimi soylemek istedim
saygilarimla
__________________ su.21 |