Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2007, 10:44 PM   #46 (permalink)
Bugle
Guest

Standart Ynt: Burcu'nun programı

Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Bugle Nickli Üyeden Alıntı
İlk yayınlar bunlar henüz..biraz heyecan olması normal değil mi sence lerzan?
soylemezse kimse nasil bilinicek? sonraki yayinlarin daha iyi olmasi nasil saglanacak? bence bunu epey bir denememiz lazim. yani o biseyler diycek sorucak biz soylicez gene diycek gene sorucak gene soylicez... bence sevindirici ki buradayiz ve bu alistirmayi yapmaya gonulluyuz. bin kere milyon kere taaa ki ses ton/ayar ve hiz kulaga hos gelene kadar. birlikte caba sarfetmek baska, sarfedilen cabaya (ama heyecanli) diyerek sebep bulmak baska. amacim,sevdigim yerin guzel radyosunun olmasi ve spikerlere yardim, onlar kendilerini dinleyemiorlar ki. acik net samimiyim. rahatsizlik sozkonusu ise bildirmem. radyoyu da dinlemem olur biter:) kac kisiyi ektim haberin var mi bu gece kostururken buraya gelmek icin?
Kaç kişiyi ektin bilmiyorum,ilk yayınlar için heyecanlı olmaları normaldir spikerlerin.Tv yayını,radyo yayını yapmak,sahne üzerinde sanat icra etmek,topluluğa konuşmak alışkın olmayanlar için ilk başlarda heyecan yaratabilir.18 yıldır bu işlerin içinde olduğum için,ne kadar eleştrilecek şey varsa ,hemen ilk seferden sonra değil,biraz zaman geçip o kalp pır pırları sakinleşmeye başlayınca yapmanın doğru olduğunu düşünüyorum..Unutmayalım ki bu işte profesyonel olmak için insanlar yıllarca eğitim alıyorlar.Bu arkadaşlarımız amatörce yapıyorlar.Üslubumuzun daha yumuşak olması onları pozitif anlamda motive edecektir..