Ynt: MUCİZE TELKİNLER İÇ GÜCÜ HAREKETE GEÇİRMEK
Senin şimdi kendi içine doru bir yolculuk yapmanı istiyorum…kendi içindeki o büyük güce doğru bir yolculuk…senin varlığının merkezi olan yere …çok sakin,durgun ve huzurlu bir yere doğru…kendi iç huzuruna…senin böyle bir yerinin olduğunu hissetmeye başlamanı istiyorum…bu parçana ben senin iç gücün diyorum…
Bu parça sen olduğundan beri oradaydı…zaman zaman senin ona ulaşman çok güç olmuşsa da o daima oradaydı…ve şu anda da seninle birlikte…senin yaşamanı sağlayan parça…senin yaşamanı sağlayan güç…kalbinin çarpmasını..uyku uyumanı..nefes almanı…barsaklarının hareketini…mikroplarla savaşı…kanserle savaşı..yaralarının iyileşmesini sağlayan bir güç.
Başa çıkılamaz denen olaylarla baş etmeni sağlayan güç…dayanmanı sağlayan güç..biraz şimdi kendine zaman ayır…kendi içine doğru iyice yolculuk yap ve o parçanla temasa geç…onu hisset…onu hissettiğin zaman hangi hayallerin…hangi resimlerin…sahnelerin…olayların…düşüncelerin…hisle rin içine doğduğuna dikkat et..vücudundaki değişimi hisset…
Senin iç gücün…bu hayallerin…düşüncelerin..hislerin nasıl oluştuğunu gayet iyi bilirken..
Senin ona ulaşmayı tamamladığını düşündüğün zaman bana işaret ver…
Gelecekte…tekrar bu vücudunun iç gücüyle buluşmak istersen…bu hayalleri..görüntüleri..
Düşünce ve hisleri…vücudundaki değişiklikleri hatırlaman yeterli…bu değişiklikleri yaratarak kendi iç gücünü bulacaksın…tekrar istediğin zaman…
Ve bu parçanla buluştuğun zaman kendini çok daha güçlü hissedeceksin…kendine güvenin artacak…bileceksin ki…içinde kaynakların ve gücün var…gitmek istediğin yönde adımlarını atmanı sağlayacak muazzam bir güce sahip olduğunu bileceksin…
Hedefler koymanı ve o hedeflere ulaşmanı sağlayacak bir güç…ve rüyalarının gerçekleşmesini sağlayacak bir güç..gerçekleştiğini sana gösterecek bir güç…
Bu parçanla buluştuğun zaman…çok daha sakin…iyimser…geleceğe umutlu bakarsın…
(gelecek hedeflerini belirt)
ve önümüzdeki günlerde kendini çok daha fazla sakin …iyimser…olmaya başladığını
göreceksin…ve gün içinde..bu iç gücünle buluşmak istediğin zaman…gözlerini kapaman…derin bir nefes alırken elini alnına yerleştirmen…bu gücün hayalini zihninde canlandırman …ve o gücün o anda seninle olduğunu kendine bildirmen yeterli olacak…
tüm istediğin kaynakların seninle birlikte olduğunu anlayacaksın..her iç gücüne ulaştığında…ona duyduğun güven artacak…kendi sezgilerine…hislerine duyduğun güven artacak…ve onları kendi rehberin olarak kullanmaya başlayacaksın…
yaşam oldukça karmaşıktır…Bazen zor zamanlarımız olur…ama bazen de iyi zamanlarımız…vardır…
Bazı yaşadıklarımız gerçekten şahanedir…ve geçmişe gidersek…çok yalnız olduğumuz zamanları anımsayabiliriz…kimsenin bize ilgi göstermediği zamanları…Anne babamızla çalıştığımız zamanları…ve kimsenin etrafta bize destek olmadığı zamanları…
Ama yinede çoğu insanın yaşamında …gerçekten mükemmel yaşanmış anlar vardır…çocukken..küçücükken etrafımızda bazı insanlar olmuştur…bazen onları tamamen unutmuşuzdur….bizim için o anda orada bulunan insanlar,büyüklerimiz olmuştur…bizim için o anda çok özel bir şey yapmış insanlar olmuştur…Belki sadece bir gülümseme…Yada cesaret veren küçük bir konuşma…birkaç söz…belki küçük bir hediye…ama bizim çok sevindiğimiz…değerimizin olduğunu bildiren şeyler…belki bir beğenme…belki küçük bir gezinti..belki sadece bir davranış…ya da iyi bir an…Yada sadece beğeni dolu bir bakış…takdir…hafif bir baş okşama…kucağa alma…
Komşularımızdan biri…amca, dayı,ağabeylerden biri…dede..anneanne…öğretmenlerimiz…hademeler…bir insan…sadece kısa bir süre tanışıp konuştuğun bir insan…
Sadece biraz zaman harca ..ve…bu düşünce…anı…hayal ya da hislerin zihnine ulaşmasını sağla…Ve bu yaşadığın anı tekrar tam olarak yaşadığından…şu anda..emin olduğun zaman..Tek yapacağın bana parmak işareti göndermek…
(…….yes…..)
geçmişte san bu güzel anı yaşatmış kişiler şu anda seninle birlikteler…Ve senin gücünün bir parçası olarak seninle birlikte kalmaya devam edecekler…Kendine güvenin…senin eşsizliğinin ve değerinin bir yansıması olarak kalacaklar…ve şimdi hatırlayabilirsin…ve dikkat edebilirsin…bu hatırladığın insanlarla beraber olmak senin ne kadar çok iyi hissetmen neden oluyorlar…sadece ne kadar iyi hissettiğini fark et…ve anı yaşa…Ve bil ki bu güzel anları geçmişten şimdiye taşıyabilirsin…
__________________ ................KENDİMİZ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSAK OYUZ......................... |