Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2007, 12:01 AM   #13 (permalink)
ramtha333
Üsteğmen

Tesekkür: 0
81 Mesajinıza toplam 396 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ramtha333 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: MUCİZE TELKİNLER

HASTALARI İYİLEŞTİRİCİ TELKİNLER
( Telkinin içinde geçen hastalık isimlerini değiştirerk her türlü hastalığa uygulanabilir)

Hepimizin içinde doğuştan gelen doğal bir iyileştirici güç vardır. Sağlığımızda olumsuz bir değişiklik olduğu zaman, bu iyileştirici gücü yardıma çağırırız. Seninde içinde şu anda bir şeyler yer değiştirmeye ve iyileştirme süreci işlemeye başladı. Kendine “ şu anda iyileştirme işlemini başlattım ve her an biraz daha iyileşiyorum” diye söyleyebilirsin. Bir değişiklik yapmak istediğimiz zaman yapacağımız ilk şey bu değişikliği kelimelerle ifade etmektir. Şimdi “ benim içinde bu durumu yaratan bozukluğu düzeltmek istiyorum” diye söyle. Şimdi benimle birlikte söyle “ bu bozukluğu yok etmek istiyorum”. Hastalığın her aklına geldiğinde bu sözleri kendi kendine tekrar ve tekrar söyle. Bunu söylemeye başladığın andan itibaren kurbanlar sınıfından kurtulmaya başlıyorsun. Artık çaresiz değilsin. Kendi gücünün farkına varıyorsun.

Kendine “Her ne kadar bu bozukluğun nasıl oluştuğunu anlamasam da, bir şekilde ONU benim yarattığımı anlıyorum ve şimdi kendi gücümü geri alıyorum ve onu içimden atmaya başlıyorum. Mükemmel sağlık fikri şimdi bilinçaltını doldurmaya başlıyor. Bilinçaltın şu andan itibaren zihnine senin mükemmel sağlıklı görünümünün hayalini yerleştiriyor. Şimdi bedeninin bu mükemmel görüntüsünü zihninde tutmaya başlıyor. En güçlü zihin kuralını hatırla. “ Zihin neyin olacağını umarsa o gerçekleşmeye başlar. ” Zihnin artık mükemmel bir sağlığa sahip olmanı umuyor ve bunu senin gerçeğin yapmak için çalışıyor.

Bu andan itibaren, kendi bozukluğun, hastalığın, sorunun ona her ne dersen, onun hakkında konuşmayı bitirmeni ve ona bir ad takmayı bırakmayı öneririm. Bunlar sadece hayattan dikkatini uzaklaştırmaya ve korkmana yarar. Hastalık belirtilerini bırak, serbest bırak gitsinler ve bilinçaltının bu negatif düşünceleri sanki bir ağacın kurumuş dalları gibi budamasını sağla. Bilinçaltının iyileştirci gücünü ve enerjisini ortaya çıkar. Yaşamın gerçeği senin sağlık, mutluluk ve sevgi ışığında, ve tüm olumlu eylemlerle ileriye doğru yürümeni sağlar.

***Şimdi birazdan söyleyeceklerimi sizde içinizden tekrar edin ve doğruluğunu kabul edin. “ Şu anda gevşek, öz güvenli, dengeli ve sakinim. Bedenimi yaratan bilinçaltımın iyileştirici zekası şimdi varlığımın her hücresini, her sinirini, her dokusunu, her kasını, her organını ve kemiğini bilinçaltımda olması gereken en ideal yerleşim düzenine gelecek şekilde değişim geçirmesini sağlıyor. Sessizlikle, sakinlikle, bilinçaltımın bozulmuş tüm düşünce kalıpları kaldırıldı ve eritildi ve temel yaşamın canlılığı, bütünlüğü, ve güzelliği bedenimin her atomunda filizlenmeye başladı. Şimdi içimde bana yeniden sağlığı, huzuru ve uyumu yerleştirecek olan ve bir nehir gibi akan sağlık akımlarını almaya tam anlamıyla hazırım. Tüm bozukluklar ve iğrenç hayaller artık sonsuz sevgi ve huzur okyanusunun sularıyla yıkandı ve içimde sürekli akmaya devam ediyor. “

Daima hastalıkların senin yanlış inançların, temelsiz korkuların ve bilinçaltına yerleşmiş olan olumsuz kalıplar nedeniyle ortaya çıktığını hatırlamalısın. Ayrıca, vücudunda gelişen hastalıkların sadece düzensiz, bozuk düşünce kalıpları oluşturduğuna ikna olmalısın. Bu bazı dış güçler ve dış nedenler içindeki yanlış inanç kendini şimdi hastalık olarak gösteriyor ve ancak onu, ancak onu yaratan düşünce kalıbını değiştirerek değiştirebiliriz. Tüm iyileşmelerin temelinde inancı değiştirmek vardır. Vücudu ve tüm organlarını yaratan biryerde bilinçaltıdır. Bu nedenle nasıl iyileştireceğini de gayet iyi bilir. İyileştirebilir ve ben sana şu anda konuşurken o da işini bu yönde yapmaya başladı.

Hastalıklar zihnini kötü hastalıklı düşüncelerin perdesiyle gölgeler. Sen içindeki o tüm organları, bezleri yaratan ve içinde o hücrelerin sinirlerin ve dokuların mükemmek birer örneğini barındıran esas iyileştirici güçleri yardıma çağırabilirsin. Bilimadamları bize, senin her 11 ayda bir yeni bir vücut yarattığını söylüyorlar. Yani fiziksel açıdan sen zaten şu anda sadece 11 aylık bir yaşa sahipsin, daha bir yaşına bile basamadın ve hiç basmayacaksın. Eğer tekrar bedeninde korkularınla, kızgınlıklarınla, kıskançlıklarınla ve kötü düşüncelerinle…. bozukluklar yaratırsan, kendinden başka suçlayacak kimse bulamıyacaksın çünkü sen kendi düşüncelerinin toplamından başka bir şey değilsin. Olumsuz düşüncelerle ve hayallerle eğlenmekten uzak durabilirsin. Karanlığı yok edecek tek şey ışıktır. Soğukla ancak sıcaklık baş edebilir. Olumsuz düşüncelerle başa çıkmanın tek yolu yerlerine iyi düşünceleri koymaktır. İyiyi kabul et, ve kötü yok olacaktır.

İyiyi şu şekilde kabul et. “ Ben tümüm, mükemmelim, güçlüyüm, sağlamım, sevgi doluyum, uyumluyum ve mutluyum. “hatırlamalısın ki, bilinç altın bir fikri bekliyorsa, hemen anında onu uygulamaya koyar. O en güçlü kaynaklarını , senin en derindeki zihninin ruhsal ve zihinsel kurallarını harekete geçirmek için sonuna kadar kullanır. Bu hem iyi hem de kötü fikirler için geçerlidir. Yani, bu güçü olumsuz yönde kullanırsan, elde edeceğin sadece sıkıntı, hastalık ve karışıklıktır. Onun gücünü yapıcı bir yönde kullanmaya başladığın zaman huzurlu bir zihine, mükemmel bir sağlığa, özgürlüğe, doğru yola ulaşmaya başlarsın. İyileşme işlemine başlamadan önce, özellikle senin içinde gezinip duran pişmanlık, alınganlık, incinmişlik, acı, mutsuzluk gibi eski duyguları ortadan kaldırmamız gerekir. Af etmeden iyileştireme başlatmak olanaksızdır. Dini kitaplarında söylediği gibi “ mutlu mu olmak istersin, yoksa haklı kalmak mı? “

Önünde küçük bir sahne bulunduğunu hayal etmeni istiyorum. Bu sahnede senin en çok kırgın olduğun insan duruyor. Bu kişi geçmişte kalmış olacağı gibi şu anda hala yaşamını etkileyen bir kişide olabilir. Yaşayan ya da ölü. Ve bu kişiyi belirgin bir şekilde görüyorsun. Bu lişiye iyi şeylerin olmaya başladığını hayal et. Ona anlamlı olacak şeyleri hayal et. Ve onun mutlulukla gülümsediğini hayal et. Ona zihinden şöyle de “ seni affediyor ve serbest bırakıyorum”…

Şimdi bir iyileşme canlandırması yapmaya başlıyoruz. Zihinsel resimlerle seni şu anda rahatsız eden her ne ise onu çözmeye başlayacağız. Seni rahatsız eden şeyin senin vücudunla işi olmadığı ayalini yaratmaya başlayabilirsin. Bunu üç yaşındaki bir çocuğun anlayacağı basitlikte hayal etmelisin. Örneğin içinde böcekler var ve seni küçük küçük ısırıyorlar. Yada pis bir çamur içinde hareket ediyor. Sana anlamlı olacak bir resim olmalı bu. Ve sonra bu resmi, hayalindeki bu olayı halleden bir başka resim canlandırmaya başla… Örneğin senin güvendiğin ve sevdiğin biri geliyor ve elindeki silahla ya da sprayle tüm böcekleri tek tek öldürüyor… Ya da çamur temiz, serin bir suyla temizleniyor.

Şimdi senin şu andaki pankresının hayalini oluşturalım. Tam gücüyle çalışamayan, tembel, yetersiz ve yorgun bir pankreas hayal et. Şimdi bir sihirbazın pankreasına doğru ilerlediğini ve pankreasına elindeki sihirli bir değnekle dokunduğunu hayal et. Ve o ona dokunur dokunmaz, pankresın tamamiyle sağlıklı bir hale geliyor. Tam olarak çalışmaya başlıyor, kan şekerini düşürüyor ve istenilen düzeyde kalmasını sağlamaya başlıyor. Her gün, daha güçlü ve daha sağlıklı olmaya başlıyorsun. Her gün kendini daha iyi hissediyorsun. Şimdi şu sözleri zihinden kendine tekrar et… “ Biliyorum ve şu gerçeğin farkındayım ki… vücudum ve zihnim mükemmel bir sağlığa kavuşacak yönde ilerliyor. Büyük bir kesinlikle biliyorumki hiçbir hastalık tedavi edilemez değildir.. Çünkü benim zihnimin gücü bu dünyadaki bütün güçlerden daha üstündür. Şimdi bilinçaltımın sonsuz bilgeliği ile zihnime yüklenmiş enerjinin gücüne hükmediyorum ve bu güç ile vücudumdaki tüm bozuk ve hastalıklı hücreleri düzeltiyor ve yeniliyor ve tüm sistemlerimi mükemmel işleyen tam sağlıklı hale getiriyorum.”

“Pankresım kan şekerimi en uygun düğzeyde tutmak için ne gerkiyorsa yapacak”. Şimdi kendi zihinsel filmini yarat. Şimdi bu filme mucizenin sesini ekleyeceğiz. Kendi dostların arasında hayal et, ve onlarla tüm vücudundaki tüm hastalıklarından kurtulduğunu konuştuğunu hayal et. Bu sesleri duy… Bunu resimlendir, ve hayal et…şimdi… Sözleri duy… Şimdi kendini zihinsel olarak doktorun muayenehanesinde gör. Ve doktorun sana test sonuçlarına ve muayene bulgularına göre tamamen iyileştiğini bildirdiğini hayal et. Sözleri işit. Doktorunun yüzündeki memnuniyeti gör…

Şimdi her verdiğin hoş soluk ile kendini daha derin bir gevşekliğin içine sok… Şu sözleri zihinden kendine tekrar et.. “ Bilinçli aklım günlük olaylarla uğraşırken, bilinçaltı zihnim sürekli olarak güçlü beynimin gücünü beni tam anlamıyla mükemmel bir sağlığa ulaşana kadar yenilemeye devam edecek. Bu mucizevi işlem, bilinçaltımın iyileştirici gücü, ben mükemmle sağlığa kavuştuktan sonra da çalışmaya devam edecek o mükemmel sağlığın sürekli olmasını sağlayacak. Bu durumu koruyacağım ve keyfini çıkaracağım”Sen en güçlü insansın. Kendi bilincinin iyileştirici gücünü kullandığın zaman hiçbir hastalık, yara, sıkıntı bu gücünönünde duramaz.

Doğduğun andan beri senin içinde muazzam ve mucizevi iyileştirici ve sağlığını sürdürücü gücün mevcut. Ve şu andan itibaren bu gücü harekete geçirecek ve sağlın için kullanacak bilgiye sahipsin. Her gün, her durumda daha iyi ve daha sağlıklı olacaksın. Şu andan itibaren ken şekerin sana mükemmel bir sağlık sağlayacak düzeyde kalacak. Bunun gerçek olması için bilinçaltın ne yapılması gerekiyorsa yapacak. Vücudun bunun için gereği kadar insülini üretecek ve salgılayacak…