Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2007, 12:20 AM   #22 (permalink)
ramtha333
Üsteğmen

Tesekkür: 0
81 Mesajinıza toplam 396 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ramtha333 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: MUCİZE TELKİNLER

BOLLUK VE BEREKET

· “Sonsuz kaynak benim içindedir ve ben onu harekete geçiriyorum.

· Bolluk ve bereket içindeyim.

· Bütün ihtiyaçlarımı rahatlıkla karşılayabileceğim kaynaklara sahibim ve bunu kullanıyorum.

· İhtiyacım olan her şeyi, ihtiyacım olduğu anda Evren bana verir.

· Gürül gürül akan bir çağlayan gibi hayatın nimetleri bana akıyor.

· O çağlayanın içinde neşe ve huzurla yıkanıyor ve doya doya içip kanıyorum.

· Her zaman içimdeki sonsuz kaynakla birlikte olduğumun bilincindeyim.

· Benim asıl zenginliğimin ona sahip olmaktır ve bu duygu bütün zenginliği bana çeker.

· Varlığımın kendisi ihtiyaçtan uzaktır.

· Temizlenmek, gelişmek ve olgunlaşmak için çıktığım bu yolda benim için en uygun araçlar yolumun üzerinde her zaman beni bekler.

· Hayatımda bol sevgi, bol para, yeterli zaman ve sonsuz bilgi her zaman mevcut. Bunlar tam zamanında karşıma çıkıyorlar. Ben de onları alıyorum.

· Allah bizi sevgisiyle yarattı ve bizleri sonsuz bolluk ve bereket imgeleriyle kuşatmıştır. O bizi sever ve her daim yanımızdadır.

· O’nun katında ve yanında özel bir yerim olduğunu biliyorum.

· Şimdi ve gelecekte bütün ihtiyaçlarım O’nun garantisi altındadır.

· Çalışarak, üreterek, paylaşarak yaşamımda bolluk her zaman bana akar.

· Sahip olduğum bolluğu paylaşırken verdiklerimin bana çoğalarak geldiğini biliyorum.

· Bir elim bana sunulan bolluğu almak için yukarıdaysa; diğer elimde ihtiyacı olanla paylaşmak için aşağıdadır. Böylece ben alma-verme döngüsünü sürdürmüş olurum.

· Kimsenin kalbini kırmamaya ve hakkını yememeye özen gösteririm.

· Böylece hayatıma gelecek olan bolluğun önünü kesecek enerjileri hayatımda barındırmam.

· Her günümü neşe, mutluluk ve kahkaha ile doldururum.

· Her bir saniyeyi bir gün gibi; her bir günü de bir hafta kadar verimli yaşarım.

· Cebimdeki paranın bereketli olduğunun bilincindeyim.

· Her yaptığım işe bütün dikkatimi ve bütün sevgimi katarım.

· Her ne yapıyorsam en iyisini ve en kalitelisini yaparım.

· Her ürettiğim şey bana bir çok zenginlik katar. Çünkü ben ürettiklerimle insanların hayatlarına anlayış, sağlık, umut, neşe, mutluluk, konfor ve güzellik katarım. Ürettiklerim onların hayatlarında fark yaratır.

· Onlarda bana bunların bedelini sevinçle ve bolca öderler.

· Bu arada gereksiz israftan, boşuna ve gösterişe yönelik harcamalardan kaçınırım. Bilirim ki Allah israftan hoşlanmaz.

· Gereksiz harcamalarda dikkatli ama kendimin ve başkalarının hayatına katkıda bulunacak harcamalarda cömertim.

· Bolluğu hayatıma çeker ve bolluğu ve bereketi oluştururum.