Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2007, 04:16 PM   #219 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Standart Ynt: Burcu'nun Günlüğü

Evet yaptım işte doğumgünü tarihimde yılımı 1 sene aşağıya çaktim ama orada okurken öyle dolu dolu otuz demek var birde kibarca yirmidokuz demek var takıntım yok ama kabul etmiyorum işte 29 olacam hep
Dün konuştum bugün yazacağım
Gündüz Bugle Hayalayaz Uğurcan Ben ve Hayalin torunu Umutcan harika bir gün geçirdik zamana bile sığdıramadık Teşekkür ediyorum sizlerle olduğum için. Koşturarak eve geldim hemen Daisyi parka götürdüm gene telaşla heyecanla eve döndüm ve radyo programına başladım. Bu arada daha öncede söylemiştim ama 10 gündğr karşıma Ustaca sevmek ve Mutluluk kitabı çıkıp durdu imkanlarımdan dolayı hemen alamamıştım ve 2 gün önce bir arkadaşım aynı anda bu 2 kitabı bilmediği halde bana hediye etti. Çok mutlu oldum.
Dünkü programımda bu kitaplardan bazı bölümler okurken aslında kendimde çözmem gereken sorunların yanıtlarını almaya başladım iyi olan enerjim karmakarışık oldu ve gerek programda gerek kendimde engel olamayıp konuşma isteğim arttı ki artık sabaha karşı konuşmaktan bitkin düştümde yattım 44 neler dedim nasıl geçti bunları sabah kalktığımda düşünmedim çünkü biz bu sitede doğal olmaktan kendin olmaktan bahsederken susmak istemiyorsam neden kendimi kasma gereği duyayım ki konuştum bitti işte dedim kalktım yataktan bugün hep okudum arkadaşlar ve notlar aldım yazdım irdeledim kendime yorumlar yaptım çok değiştirmem gereken yönlerim var hala ve inanın çok zor belki yıllarca uğraşacağım kendimle ama kesin bir kararım var ki iyi olacağım Dün yayında okurken kendimi yakalamam bende şok etkisi yarattı ve sonunda herşeyi bıraktım ağzımdan ne çıkıyorsa konuştum düşünmedim bana kızdınız ya da yorumlar yaptınız ama hiç birini düşünmek istemedim o an ihtiyacım olan oydu.
Son zamanlarda bana soruyorlar gerçekten bu telkinlerin etkisi var mı ya da mutlu olduğunu söyleyip aslında mutluk kelimsinin arkasına saklanmış olabilir misin yani olumsuz duygularımı bastırmış olabilir miyim hayır sorunum varkende bunu belirtiyorum iyiykende yaşıyorum. Telkinlerin gerçekten faydası var ciddi huzur veriyor bana tabi gene herşey bitiyor önce inanaç, şükretmek, ve isteklerimizi net kesin belirlemek gerekiyor birde isteklerimizi evrene serbest bırakmalıyız çok basit gibi gelsede zorlandığımız anlar olacak
Kendimde bakıyorum bir kişiyi eleştiriyorsam ki bu olumsuz yönde oluyor 1/2 saat sonra aaa eleştirdiğim konuyu ben kendim yapıyorum
Dedim ya bugünde yazma günüm heralde ama yetr dur diyorum kendime biraz kafamı dağıtmam gerekiyor ben film izleyeyim en iyisi şöyle eski yılların filmlerinden birşey seçip nostalji yapayım 44 Herkese iyi pazarlar