Konu: EFT HAKKINDA
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2007, 10:10 PM   #26 (permalink)
venüs
Teğmen

Tesekkür: 0
29 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
venüs is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: EFT HAKKINDA

Hayal hocam eft ile ilgili bir e kitap göndermişti..oradan okuduğum ve you-tobe da izlediğim kadarıyla (deneme amaçlı kendime dün uyguladım... Takip edenler bilirler.. sakız çiğneyenlere daha doğrusu sakız çiğnenirken çıkan garip seslere acayip, feci, akıl ötesi bir takıntım vardı.... onunla ilgili uyguladım eft yi... Sadece you tobe dakini izlerken tekrar ederek yaptım... Sonuç mu; Bugün bir toplantım vardı...oldukça kalabalık bir toplantı...orada hanımlardan biri sakız çiğniyormuş ((çiğniyormuş)) diyorum çünkü dünden önce böyle bir durumda tamamen İPTAL olurdum ... ne konsantrasyonumu sağlayabilirdim...ne de tek bir kelam edebilirdim... Hatta kadının sakız çiğnediğini bir süre sonra farkettim...farkettiğim anda şok oldum... alla alla bi gariplik var... "kadına gülümseyerek bakabiliyorum"un şoku.... Bu eft'nin mahareti dir sanırsam dusun

Lafı çok uzattım biliyorum ama.. inanın bütün depresif durumları bir kenara ayırıp...şu SAKIZ mevzusunu hepsinden ayrı tutuyordum ve kara kara düşünüyordum bir yere giderken inşallah ağzında cakkıdı cakkıdı sakız çiğneyen biri olmaz diye... Kalıcı bir etkidir de ömrümün sonuna kadar sakız çiğnerken gördüğüm herkese gülümseyerek bakabilirim.... ... Bakalım.... bir kaç Sakız vak'a sından sonra net bir sonuca varıp sizlere yine bildiririm son durumu:)))