Ynt: Bugle'ın Yeri.. Ayşecim doğrusun ..Annemin en büyük bedduası bana Allah sana senin gibi bir çocuk versin de gördü...ben de hep amiiiiiiiin derdim..oldu da..bir çok huyumuz çok benzer Yağız'la ...özgürlüğümüze düşkünlüğümüz..abur cubur sevmemiz,insanlarla sohbete düşkünlüğümüz,herşeye ağlayıp üzülüp,bir anda toparlanıp kahkahalar atmamız,sokakları arşınlayıp,alışveriş yapmamız...misafir de severiz ikimiz sonra...al gel senin ufaklığı,ben börek açamam ama yufka böreği yaparım canım..şöyle kıymalı bir börek yanında da çizgili bir kek?..benimki 6 seninki 4 anlaşırlar..benim oğlan uyumludur..bak geçenlerde ne dedi''Anne ben barbi bebek istiyorum''!!!Nasıl korktum anlatamam..Neler geçti aklımdan...Allahım sen koru yavrumu yarabbim filan..Sakin olmaya çalışarak,sesimi ayarladım sordum..''Oğlum neden bebek istiyorsun..arabaların var ,kamyonların var ,uçakların,sonra kılıçların da var bak''Tamam anne var da ben kendim için istemiyorum ki ..kız arkadaşlarım gelince benim oyuncaklarımla oynamak istemiyorlar,sıkılıyorlar,onlar için alalım''dedi..Ayy bir rahatladııııım...''.Tabi oğlum alırız kaç tane istersen''Alem valla... |