Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2007, 12:37 PM   #254 (permalink)
25emel
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
dost78 Nickli Üyeden Alıntı
Nasılki Reenkarnosyona inanan biri özgürce bunu burada anlatabiliyorsa bende Tasavvufu anlatabilmeliyim Tabiki artık anlat deselerde anlatmam...
bu etik hata olur. biraz da gorgu kurallariyla sorun olur. yani soyle ki sevgili dost78, bir forumun konusu ne ise o konu ile sInIrlI yazilar beklentisi hakli olarak her idarecinin hakki. tasavvufun islendigi yerde yandaslarinin karsi cikanlari dislamasi (bu arada reenkarnasyon tasavvufa karsi degildir ne de tasavvuf reenkarnosyona.aksine cok icice konulardir, yani kotu bir ornek oldu ama idare et) benimse sorunum, tek tarafli bir sorun. ama ben bu sorunu bi burda degil her yerde yasarim, demek ki huysuzluk bende. ama kafami kesseler cogunluklarin davranislarinda hata oldugunu iddia eder gene de inatla inandigimdan vazgecmem.bu da beni ay amma zor biri yapar. halbu ki ben kendimin kolay biri olduguna inanirim ama kimse sordumsa da hayir sen cok zor birisin der. yani ben ne mal oldugumu biliyorum kimseye de ondan kizamiorum. gidip duruyorum heryerden taaa ki.. bakalim nereye yerlesecegim sonunda..kIskIs gulme o dedigin yere hepimiz yerlesecegiz birgun ama niye simdi? :)))

al iste bak, biriniz cikmadi oturupta emelin yayinini on parmak naklen yazan ki okuyalim nerdeeee e ben de benim gibi huysuzlari giciklari ariyorumdur belki kimbilir.. yok iste yok gicik insan bulmak da zor anacim bu devirde:)
tüh ya sorma bir de ne edebiyat yaptım kii akıllara zarar
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla