Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2007, 12:59 PM   #255 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

Alıntı:
dost78 Nickli Üyeden Alıntı
Eğri oturup doğru konuşalım ben açıkçası bazı konulara kırgınım,moderatörken birçok mesajıma hep müdahale edildi,ben ise özgürce düşüncelerimi ifade etmeye alışık olduğum için ve inatçı bir kişiliğim olduğu için daha çok görüşlerimi açıklamaya devam ettim ve siteden ayrılmaya karar verdim,lerzanın dediği gibi mesele üye olmak ayrılmak değil,
bence önemli olan paylaşmak,hiçbir polemiğe girmeden herkes özgürce fikirlerini paylaşabilmeli,zıt fikirlerin konuşulması siteye asla zarar vermez aksine objektiflik sağlar
Nasılki Reenkarnosyona inanan biri özgürce bunu burada anlatabiliyorsa bende Tasavvufu anlatabilmeliyim
Tabiki artık anlat deselerde anlatmam...
quote author=dost78 link=topic=1620.msg17162#msg17162 date=1186477992]
Eğri oturup doğru konuşalım ben açıkçası bazı konulara kırgınım,moderatörken birçok mesajıma hep müdahale edildi,ben ise özgürce düşüncelerimi ifade etmeye alışık olduğum için ve inatçı bir kişiliğim olduğu için daha çok görüşlerimi açıklamaya devam ettim ve siteden ayrılmaya karar verdim,lerzanın dediği gibi mesele üye olmak ayrılmak değil,
bence önemli olan paylaşmak,hiçbir polemiğe girmeden herkes özgürce fikirlerini paylaşabilmeli,zıt fikirlerin konuşulması siteye asla zarar vermez aksine objektiflik sağlar
Nasılki Reenkarnosyona inanan biri özgürce bunu burada anlatabiliyorsa bende Tasavvufu anlatabilmeliyim
Tabiki artık anlat deselerde anlatmam...
[/quote]

Ahmet bey sitede din ve siyaset konusu ile ilgili mesajlar yazilamayacağini sizinle en az 10 kez konuştuk.Her defasında bana hak verdiğinizi soylediniz..Ozel mesajlariniz arsivimde duruyor..
Ve her uyarımdan sonra daha bir gün geçmeden yine din ile ilgili mesajlar gondermeye devam ettiniz....

Din ve siyaset konusu kisiye ozeldir ve site konulari disindadir.

Lütfen her firsatta bu konuyu gündeme getirmeyiniz.

Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla