Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2007, 01:08 PM   #256 (permalink)
dost78
Teğmen

Tesekkür: 0
24 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dost78 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

[quote=hayatimdegisti ]
Alıntı:
dost78 Nickli Üyeden Alıntı
Ahmet bey sitede din ve siyaset konusu ile ilgili mesajlar yazilamayacağini sizinle en az 10 kez konuştuk.Her defasında bana hak verdiğinizi soylediniz..Ozel mesajlariniz arsivimde duruyor..
Ve her uyarımdan sonra daha bir gün geçmeden yine din ile ilgili mesajlar gondermeye devam ettiniz....

Din ve siyaset konusu kisiye ozeldir ve site konulari disindadir.

Lütfen her firsatta bu konuyu gündeme getirmeyiniz.

Gündem oluşturmak için yazmadım sadece bu konuda bir kırgınlığım var,görüşümüde belirtmeyeyim mi yani,ben açıkçasi görüşlerimi içtenlikle burada paylaşabilmeliyim,Ben Din ve Siyaset mevzularına girmiceme dair size söz vermiştim fakat başkaları Din ve siyaset mevzularına girdiğinde bende bu konulara kendi görüşümü yazdığımda buna bir söz söylemeye hakkınız yok sanırım,Reenkarnasyon fikride bir inanış şeklidir,ben sadece bir tutarsızlığın olduğunu söylüyorum,taraflı davranıyorsunuz,uzak doğu budist inançlarına izin veriyorsunuz,İslam inancıyla ilgili birşey yazıldığı zaman Din ve Siyaset yasak diyorsunuz,Budizm dini konu değil mi? Zaten artık Din mevzusunu burada anlatacak değilim
dost78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla